Vores ophold på Four Seasons Westlake Village - Mynutritionalpal.com

Vores ophold på Four Seasons Westlake Village

Dette er en visning af deres smukke fald i gården fra udvejens restaurant. Jeg ville ønske, at dette var det syn, jeg havde til min baggård =).

Vi er netop vendt hjem fra ud ophold på The Four Seasons i Westlake Village, Californien, og jeg ønsker helt at jeg stadig var på den smukke udvej. Alt om det er dybest set perfekt. Udvej selv er smuk, så har du den fantastiske landskabspleje, den utroligt lækre mad, upåklagelig service fra personalet og ud af denne verdens spa. Det er også i en vidunderlig beliggenhed gemt væk i bjergene i Westlake Village væk fra al trængsel og travlhed i Los Angeles. Med en ferie det er dejligt, at det er svært at komme hjem. Det var et luksuriøst ophold i det mindste. Jeg vil meget anbefale denne udvej. Jeg vil også anbefale at planlægge dit ophold at gå i weekenden, så du kan nyde deres Farmer's Market morgenbuffet og Mercato Italiano til middag (begge er kun serveret i weekenden). Derefter efter aftensmad vil jeg anbefale et besøg til deres fantastiske spa.

Hvor begynder jeg endda med deres spa? Du går ind i dette asiatiske inspirerede rummelige værelse med en beroligende dam med liljepuder, der ligger lige midt i stuen, så går du over denne pulserende røde bro og videre til et af deres 27 behandlingsrum. Den personlige spa rum havde sin egen pejs med et stort fladskærms-tv lige over det (som viste vandfald), det havde et privat brusebad og badeværelse (som var fyldt med næsten alt hvad du ville have brug for at gøre klar efterbehandling) det havde også et af de største badekar jeg nogensinde har set, en personlig hot tub lige ud af døren på det private patio og surround sound beroligende musik (selvfølgelig). Ja det er den perfekte ramme for at få en afslappende og ultra forkælelse 1 1/2 time massage. Bedste besked jeg nogensinde har haft. Har jeg nævnt deres spa blev bedømt en af ​​de bedste kurbade i landet af Conde Nast Traveler? Du kan se hvorfor det er svært at komme hjem? God mad, god service, utroligt behagelig seng, et fjernsyn i vores gæsteværelset badeværelse og få en perfekt afslappende massage på spaen? Hvad mere kan du have brug for =)? Jeg elsker simpelthen denne udvej, og jeg håber jeg kan gøre det tilbage snart!

Gør dig nu klar til 501 billeder, eller sådan noget. Maden var så fantastisk, så jeg ikke kunne stoppe med at tage billeder. Jeg elskede alt tjente både til morgenmad og middag. De må have vidst jeg elsker italiensk mad og elsker morgenmad bagværk og fancy desserter. Åh være sikker på at du får en omelet lavet til ordre ved morgenmadsbuffeten og Berry Brûlée havregryn og fransk toaststicks med æbler, pærer og macadamia nødder streusel (stort set bare prøv lidt af alt =). Og til middag kan du prøve Lasagne Bolognese med Fontina Cheese, Den Ristede Laks med Blomkål, Hasselnød og Rabarbra Relish (begge var min fantastiske) og prøve Rigatnoi Pasta med Leek Fondue og Rapini Brændte Svampe.

For at lære mere om Four Seasons Westlake Village eller for at lære mere om deres restaurant og spa, følg linket her.

Den perfekte indbydende. Kager, frugt, Fiji vand og et sødt kort. Skal jeg bruge den plade, serviet og kniven til at spise disse cookies? Fordi jeg ikke gør det, går de lige i min mund.

Jeg elsker lysekronen i gæsteværelserne.

Helt seriøst? Frisk udskåret prosciutto at gå med plade af italienske oste de bragt til vores bord. Ja tak!

Jeg tror, ​​at hendes yndlingsdel var chokoladegelato. :)

Ansvarsfraskrivelse: Four Seasons Westlake Village var vært for min familie. Alle meninger i dette indlæg er min egen.

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: