Vanilla Bean Ice Cream - Mynutritionalpal.com

Vanilla Bean Ice Cream

I dag havde jeg en af ​​de bedste iskegler, jeg nogensinde har haft! Det er isbilledet ovenover, men jeg drikker også en generøs mængde af denne saltede karamelsaus over den. Denne erklæring om at være en af ​​de bedste er stor for mig. Jeg ville betragte mig lidt af en isfejer. Det er jo en af ​​mine foretrukne fødevarer. Jeg spiser det i gennemsnit 3 – 4 gange om ugen, nogle gange er det så mange som 7. Klogt? Måske ikke. Rigtigt? Ja. Jeg bliver bare aldrig syg af det nogensinde. Jeg spiser sund-ish i løbet af dagen, så jeg kan splurge på is efter middagen. Det er også sikkert sikkert at jeg er afhængig. Jeg tænker på is for meget, jeg er sikker. Som kræsen som jeg handler om god is, tilføjer jeg bestemt mit godkendelsesstempel til denne.

Dette synes ikke at være noget ekstravagant og over det øverste, men åh hvordan det er. Især når du sætter ind i en hjemmelavet iskegle (jeg bruger denne iskegle maker her, hvis du søger at købe en), og når du lægger det oven på den nævnte saltede karamel sauce. Dette er rigtige drømme her! Det er så utroligt rige og cremet, det har lige den rigtige mængde sødt og det er bare helt rundt helt tilfredsstillende. Og når du tilføjer alle de virkelige vaniljebønnesfrø, så tager du det helt op på et helt nyt niveau (ingen jordede vaniljebønner, som du kan finde i butikken købte versioner). Og har jeg nævnt den hemmelige ingrediens? Creme fraiche. Det kan virke underligt, ligesom det kan tilføje en sur smag eller noget, men det overhovedet ikke. Det tilføjer blot mere dybde af smag til dette og finjusterer balancen ud sødmen. Det sikrer også, at du vil forblive tro mod den cremede tekstur, det er meningen at have.

En anden ting ved dette er, at du ikke behøver æggeblommer til at skabe og utroligt god is. Jeg bruger dem stadig halvdelen af ​​tiden, men du kan få lige så meget af en luksuriøs is uden dem, og med denne is specielt, kan jeg ikke lide den farve, de tilføjer. Jeg ville have noget pænt hvidt uden den lysegule farvetone til den.

Ja, jeg tror, ​​jeg kan bare bare nyde en sked mere. Alt dette snakket får mig til at ønske det hele igen :). Åh, og hvis du leder efter rigtig gode vaniljebønner til en rimelig pris, sælger jeg dem!

God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Vanilla Bean Ice Cream

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 6 portioner

Forberedelsestid: 10 minutterKooktid: 10 minutterTotaltid: 5 timer

ingredienser

 • 2 kopper fuldmælk, opdelt
 • 2 kopper tung fløde
 • 2/3 kop granulat
 • 2 spsk lys majssirup
 • 1 vaniljebønner Jeg sælger dem!
 • 2 1/2 spsk majsstivelse
 • 1/4 kop creme creme

Instruktioner

 1. I en lille blandeskål skal du blande 1/4 kop mælk med majsstivelsen, indtil den er glat, til side.
 2. I en medium kasserolle kombineres resterende 1 3/4 kop mælk, cremen, sukker, majssirup, vanillebønner frø og vanille bønne pod. Bring blandingen bare til kog over medium høj varme, omrøring ofte for at opløse sukker. Når det er kogt, bliv majsstivelsesblandingen en gang til og hæld melkeblandingen i kasserolle langsomt og hæld majsstivelsesblandingen langsomt i kasserolle. Reducer varmen lidt, mens du omrører konstant, lad blandingen boble og koge ca. 1 – 2 minutter længere, indtil den er fortykket, og den dækker bagsiden af ​​en træsked. Fjern fra varme og visp i sur creme. Hæld i en varmebestandig skål. Dæk blandingen med vokspapir, tryk direkte mod overfladen af ​​blandingen for at forhindre, at huden dannes, og afkøles indtil den er kølet gennem * (hvorefter jeg også anbefaler at fryse i 30 minutter, og derefter omrøre – ja før det forarbejdes i ismaskinen , medmindre du har en rigtig professionel klasse en. Det giver isen en bedre tekstur og giver isproducenten en start).
 3. Procesblanding i en ismaskine ifølge producentens anvisninger. Overfør blandingen til en lufttæt beholder og fryse til fast (hvis din fryser er så kold som min, lad den hvile ved stuetemperatur flere minutter før servering for optimale resultater. Det skal være halvblødt).
 4. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
 5. * Hvis du er på udkig efter en speed chill-metode før du behandler det, kan du sætte skålen med isblanding i en anden stor skål (jeg bruger min store hollandske ovn), læg derefter is omkring skål og hæld koldt vand over is og sæt derefter i fryseren og rør om hvert 10. minut, indtil blandingen er meget kold (retur vokspapir over toppen til dækning efter omrøring).
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: