Trykkoger Tyrkiet Bryst i Instant Pot

Trykkoger Tyrkiet Bryst i Instant Pot

Det er nemt at lave tryk komfur kalkun bryst i en øjeblikkelig krukke. Her er en nem metode til at lave brystfilletter, så de ikke bliver tørre.

Jeg brugte endelig min elektriske tryk komfur til at lave noget kød. Yay! Jeg lærer langsomt, hvordan man laver madlavning.

Nemmelsen ved at bruge en Instant Pot til at lave min madlavning er noget, jeg har brug for at drage fordel af. Da jeg lavede min gryde opskrifter fra græskar, besluttede jeg at servere det med noget kalkunkød.

Det virkede bare som om kalkun ville være perfekt serveret med en salte græskar skål. Så jeg gik på at finde ud af, hvordan man lavede trykkoger kalkunbryst og fundet dette websted, der viste metoden til pocheret kylling.

Min kalkun bryster var lidt større, og jeg besluttede at placere dem på et rack over vandet, så jeg kunne holde dem krydderurter. Men at placere dem direkte i vandet vil resultere i, at de er fugtige og saftige.

Da jeg ikke kogte tyrkebrystfileterne i vandet, endte jeg med at dryssere madlavningen over kødet, når det serverede. Det er ikke vist i billederne, og det gjorde jeg lige før jeg spiste.

For mig var der ti minutter om rigtigt. Instant Pot-hjemmesiden siger her, at 7-9 minutter er, hvor længe de skal koges, så min kan have været lidt overcooked.

Jeg har også kogt trykbrænde kalkunbrystet på "Fjerkræ" indstillingen. Standardindstillingen er 15 minutter, men det er for længe for kalkunerbrystfileter.

Når du er i tvivl, skal du altid høre manualen, før du laver noget i Instant Pot. Eller se om du kan finde svaret på produktets hjemmeside

Jeg kan godt lide at gnide en urte blanding for at give kalkun kød nogle smag. Ellers kan det være meget intetsigende. Min mand er ikke en fan af urter, så jeg bliver nødt til at lave et let krydret stykke til ham næste gang.

Blandingen af ​​urter og krydderier, som jeg brugte, er hvidløgspulver, rosmarin, salvie og timian. Jeg sprinklede også på lidt salt og peber. Krydderierne blev gnedet på kødet.

Når du laver trykkeri kalkun i Instant Pot, vil du altid tilføje væske. Hvis du ikke gør det, bliver kødet meget tørt.

Du kan bruge en kylling eller kalkun lager til mere smag. Jeg brugte lige regelmæssigt vand, men kalkunjuice kørte ned i det under madlavning. Det var perfekt til drizzling over kødet når servering.

Vi plejer normalt ikke at lave en stor kalkun til Thanksgiving Day, da vi kommer sammen med vores udvidede familie på en anden dag for at fejre ferien. Brug trykkogeren til at lave en lille kalkunbryst vil være perfekt for os i år.

Nogle gange sætter jeg mig selv fast i arbejde på Thanksgiving Day. Jeg håber det sker ikke i år, men hvis det gør det, er det godt, at jeg hurtigt kan koge mit lille kalkunbryst i Instant Pot.

Har du kogt udbenet kalkunfilet i trykkomfuret? Hvordan har det vist sig? Foretrækker du at pochere dem eller tilberede dem på et stativ?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: