Texas Slow Cooker Beef Chili - Down South Paleo Review

Texas Slow Cooker Beef Chili – Down South Paleo Review

En simpel paleo slow cooker beef chili, der er hurtig og nem at forberede. Forberedelsestiden er ca. ti minutter, så koger oksekotelien langsomt i crock potten.

Selvom jeg voksede op i den nordøstlige del af landet, har jeg altid elsket sydlige komfortfødevarer. Dette er sandsynligvis sandt for de fleste folk.

Da de fleste af disse retter er fyldt med carbs, er det svært at opgive de trøstende fødevarer, der har rødder under Mason-Dixon-linjen. Men nu, at mandel og kokosmør er blevet så populære, er det nemmere end nogensinde at forkæle sydlige opskrifter, mens man følger en lav carb måde at spise!

Paleo dietten synes at være overalt i disse dage. Det virker som en god kost, fordi det stort set eliminerer korn, sukker og forarbejdede fødevarer.

Det eneste problem jeg har med Paleo er, at du er nødt til at opgive mejeri. Jeg ved, at der er mange muligheder for mælkefrit, men jeg er bare ikke klar til at opgive alle de lækre oste.

Ost er nok den største grund til, at jeg følger mere af en Primal diæt end Paleo. En anden grund er sødenvalgene.

Med Paleo behøver du stort set at holde fast med stevia, honning eller frugt til at sødte din mad. Nu er honning en god mulighed, men det er bare for højt på det glykæmiske indeks at bruge regelmæssigt på en lav carb diæt.

Jeg modtog den nye Down South Paleo Cookbook af Jennifer Robins for et par uger siden. Jennifer skriver en blog til overvejende Paleo.

Først var jeg ikke sikker på, om jeg ville finde mange opskrifter, som jeg kunne tilpasse til min lave carb diæt. Men efter at have flået gennem siderne indså jeg, at der var nogle gode opskrifter, der let kunne justeres for at sænke kulhydraterne.

I Down South Paleo cookbook finder du over 100 opskrifter, der helt sikkert vil gøre din mund vand. Alt er lavet med ægte helbrød. Jeg valgte at prøve langsomkokeren chili opskrift, fordi jeg havde de fleste af ingredienserne, herunder en tæller fuld af tomater fra haven.

Opskriften kalder på en stor løg og fire store gulerødder. For at sænke kulhydraterne skar jeg det ned til en halv lille løg og fire små gulerødder. Min mand elsker at snack på baby gulerødder, så jeg hentede en taske med disse yndlings godbidder til ham og greb et par til chili.

Det jeg elskede mest om denne opskrift er, at det er så enkelt! Vi havde folk over, så jeg forberedte alt i crock dagen før og lad det sidde i køleskabet natten over. Derefter dukkede jeg bare den i crock den næste dag og lad den lave koge højt i fem timer.

Jeg vil sige, at forberedelsen til denne skål let kan gøres inden for 10 minutter. Du vil bruge meget mindre tid, hvis du holder brunet kød tilberedt i fryseren

Efter forberedelsen er den resterende tid kun til langsom madlavning i crock potten. For at spare endnu mere tid kunne jeg have brugt fødevareprocessoren til at hugge alle grøntsager op, men det gjorde jeg mest for hånd. Tomater kan være lidt rodet, når de hugges fint, så jeg brugte fødevareprocessoren til at gøre dem.

Denne chili opskrift var lidt anderledes end min sædvanlige blanding. Siden Jennifer voksede op i Texas, regnede jeg med, at hendes chili opskrift ville være krydret varmt. Gulerødderne giver det en sød tone, men hun giver valgfri påfyldning for at tilføje varme, hvis du kan lide det.

For mig var denne chili bedst med den anbefalede creme creme og jalapeños tilsat ovenpå. Jeg brugte almindelig cremefløde, da jeg ikke følger en streng Paleo diæt.

Hvis du har tænkt på at gå Paleo eller kende nogen, der følger kosten, er dette en vidunderlig kogebog fyldt med enkle og nemme at forberede komfortfødevarer. Tjek det ud i dag på Amazon, hvor du kan se nogle eksempler på sider. Højt anbefalet!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: