Sund Crustless Broccoli Cheddar Quiche Opskrift

Sund Crustless Broccoli Cheddar Quiche Opskrift

Kærlighed quiche men ikke alle de tomme kalorier, der følger med det? Prøv derefter dette skorpefri broccoli cheddar quiche opskrift. Kun fem minutter af forberedelsestidspunktet!

Gør Sund Quiche til familien

"Ægte mænd spiser ikke quiche." Siger hvem? Prøv at fortælle det til min mand, Christopher, aka "TJ."

En fire-time Connecticut statsbrydermester (første i statshistorie) og ejer af en elite wrestling træningsakademi, TJ elsker at spise quiche.

I det mindste tror jeg han gør. Sandheden bliver fortalt, TJ vil tørklæde noget æg og ost i ham. Men veggiesne tager lidt coaxing.

Jeg er sikker på, at TJ ville spise en regelmæssig quiche, lavet med masser af sukker og mælk, du ved, den måde, hvorpå franskene perfektede det.

Men han ville sandsynligvis ikke være i god form alle disse år senere, hvis min quiche opskrifter blev lavet på den traditionelle måde. For ikke at nævne mine tre børn ville det nok heller ikke være så sundt.

Du ser min familie, som de fleste andre amerikanske husstande ikke lever den traditionelle franske / europæiske livsstil. Vi går ikke altid væk fra vores kalorier efter måltidet, ser på vores portionsstørrelser og spiser 100% økologisk, ikke-GMO, især når vi spiser ud.

Denne crustless broccoli cheddar quiche er en af ​​mange retter jeg laver for at holde min families bukker glade samtidig med at de bidrager til deres helbred. Og min yngste datter, der er super kræsen elsker det. Hun spiser endda veggiesne!

Sund vs Traditionel Quiche

Fra en almindelig ernæringseksperts perspektiv er hovedårsagen til, at denne traditionelle skål er usund, fordi den indeholder højt kalorieindhold og fedtholdige ingredienser. Måden at gøre det sundere, de fleste ernæringseksperter anbefaler, er ved at bruge lavt kalorieindhold, fedtfattige ingredienser og tilsætte grøntsager.

Jeg er helt enig med vegetabilsk henstilling. Trænger nogle skinke? Tilsæt broccoli til det, som jeg gør i denne lav carb skinke og broccoli quiche opskrift.

Jeg er imidlertid helt uenig med henstillingen om at gøre den fedtfattig. Hvorfor? Nå, fedt hjælper med at holde dig fuld. Og kostfedt er den eneste makro, der ikke øger blodsukkerniveauet.

Fedt er ikke fjenden af ​​sund quiche. Det er bare min mening.

Alt jeg ved er, at hvis du spiser en fedtfattig og lav carb diæt, vil du ende med at blive sulten. Og chancerne er, at du vil ende med at holde fast ved lavt fedtindhold og lavt carb.

Mere end sandsynligt vil du ende med at trænge kulhydrater og ender med at spise mere, end du gjorde, før du startede lavfedt / lav carb diæt.

Baseret på min erfaring med at spise en lav carb højfedt måltid plan, har mit helbred forbedret betydeligt.

Sådan laver du crustless broccoli cheddar quiche

Jeg skulle have fortalt dig at forvarme ovnen til 375 ° F mens du læste denne intro. På den måde kan din ovn være klar til at starte madlavningen.

Sørg for, at du smør eller sprøjt kagepanden. Hvis jeg bruger sprøjt, kan jeg virkelig godt lide at bruge kokosolie-madlavningsspray. Hvad angår panden i sig selv, bruger jeg en 9,5-tommers glas en. Jeg finder denne størrelse er perfekt til disse typer opskrifter.

Overcook ikke broccoli!

Mens ovnen er forvarmning, kan du også dampe broccoli (billede 1). Til denne opskrift bruger jeg omkring 10 ounce floretter. Sundhedsvis mener jeg ikke, at det virkelig betyder noget, hvis det er frisk eller frossen.

Hvis du kan få det super frisk fra en landmændsmarked, er det ideelt. Men frosne er stadig meget nærende. Forhåbentlig kan du købe det økologisk.

Prøv at smag et lille stykke broccoli efter fire minutter. Steaming broccoli bør ikke tage længere tid end fem minutter. For de bedste resultater må du ikke lade vandet røre bunden af ​​din dampkammer.

Sørg for, at du ikke overcooker broccoli ved at dreje ovnen op til en simmer efter at have opvarmet vandet over medium høj varme. Jeg foretrækker at dække floretterne. Igen skal du kontrollere efter fire minutter. De bør være bud på dette punkt.

Mens broccoli smutter, kan du knæk otte store æg i blandeskål. Slå æggene med tung piskerød (fotos 2-4). Jeg foretrækker økologisk piskekrem for at sikre, at mejeriet ikke er blevet behandlet med hormoner eller antibiotika.

Nu skal broccoli ske. Rør det i skål med æg. Tilsæt også ost, salt, løg og hvidløgspulver og peber ind i ægblandingen (fotos 5-7).

Hæld derefter denne blanding i den smurt / sprøjte tærtepande (foto 8). Placer i ovnen. Tjek den efter 30 minutter. Det kan tage yderligere 10 minutter eller så, indtil den er klar. Du ved, at det er færdigt, når det brænder og vises fuldt sæt (foto 9).

Vil du have det med skorpe?

Hvis du følger instruktionerne til en "T", kræver denne skorpeløse broccoli cheddar quiche intet andet. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette med skorpe, kan du følge ham, broccoli og ost-versionen jeg refererede til ovenfor.

Jeg gør skorpen sundere ved at tilsætte mandel og kokosmel i stedet for konventionelt hvidt mel. Eller du kan vælge at bruge en usødet version af min kokosmæltekage skorpe eller mandelmæltekage skorpe.

Hvis du er følsom eller allergisk over for mejeri, kan du bruge veganskeost-muligheder. Heldigvis er jeg ikke allergisk eller følsom over for mejeriprodukter, især hvis det er økologisk.

Men hvis jeg var vegan eller mejeri-averse, ville jeg nok bruge Daiya. Jeg har forsøgt vegansk pizza med Daiya og jeg blev overrasket af tekstur og smag af det. Jeg kan se, hvordan man aldrig ville gå glip af almindelig ost ved at bruge Daiya. Så Delicious er et andet stort mærke af mælkefri ost, som har en kokosmælkbase.

Husk dog, at ostsubstitutter kan lave mad forskelligt, og de har tendens til at have flere carbs. Det kan være nødvendigt at justere tilberedningstiden i overensstemmelse hermed. Hvis du har erfaring eller anbefalinger om at lave denne opskrift med vegansk ost, vil jeg gerne se din kommentar.

Vi håber du nyder at spise denne lave carb quiche så meget som vi gør! Hvis du giver det et forsøg, så lad os vide hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: