Sukkerfri Pecan Blondies Opskrift med Chokolade Chips

Sukkerfri Pecan Blondies Opskrift med Chokolade Chips

chewy low carb sukkerfri chokolade chip pecan blondies der er hurtige og nemme at forberede. Ingen vil gætte at disse cookie barer er sukker fri.

Er du i humør for noget sødt, bortset fra en traditionel lavkarbon chokolade chip cookie? Så kan disse chokoladechipblondiner være lige hvad du leder efter!

Dette er en opskrift jeg ændret fra forumet Low Carb Friends. Jeg brugte ChocoPerfection chokoladechips, da de ikke forårsager mavebesvær som de andre sukkerfrie chokoladechips sødet med sukkeralkohol.

Desværre er disse ChocoPerfection sukkerfrie chokoladechips blevet afbrudt. Jeg har siden begyndt at bruge Lily's All-Natural Dark Chocolate Premium Baking Chips.

Ved hjælp af PolyD- eller VitaFiber- og blackstrap-melasserne resulterer i en sejbøjle svarende til stængerne lavet med chokoladechipkagedej. Disse pecanblondiner med lav carb chokoladechip er hurtige og nemme at forberede. Ingen vil gætte at disse cookie barer er sukker fri.

Da jeg først lavede disse low carb chokoladechip blondiner, brugte jeg Carbquik som melet. Siden jeg flyttede til en glutenfri kost, har jeg brugt mandelmel og kokosmel i stedet. Jeg har også forsøgt opskriften ved hjælp af LC Foods Gluten Free Baking-blandingen. Opskriften arbejder med nogen af ​​disse lav carb mel erstatninger. Du kan endda prøve den lave Carb Bisquick opskrift af Maria Emmerich.

Teksturerne af disse pecanblondier ligner meget dem, der er lavet med sukker. Hvis du forlader polydextrose eller VitaFiber pulveret ud, vil de ikke være så seje. Jeg foretrækker VitaFiber, fordi det ikke forstyrrer min fordøjelseskanal som polydextrose kan.

Jeg bage denne chokoladechip sukkerfri blondiner opskrift i en 8 × 8-tommers pande. Derefter skar jeg dem op i 16 firkanter. De er meget rige, så man er nok til at tilfredsstille et ønske om en sød behandler.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: