Sukkerfri Jordnøddesmør Chokolade Candy

Sukkerfri Jordnøddesmør Chokolade Candy

Denne støbt sukkerfri jordnøddesmør chokolade slik Det er nemt at gøre ved hjælp af mine opskrifter til lavcarbon peanutsmør chips og stevia sødet chokolade.

Vi havde endelig vores første forår som dag i denne uge i Connecticut. Det har været så lang, sne sne vinter.

Jeg tror næste år, jeg bliver nødt til at planlægge en vinterferie og gå et sted varmt og tropisk i en uge. Det har været et par år siden vi har taget en familieferie, fordi min yngste er noget af en frygt at rejse med.

Jeg kører sjældent mere end en halv time fra mit hus med hende for at undgå, at hun bliver keder og har tantrums i bilsædet. Jeg håber, at næste år, når hun er tre år gammel, kan vi måske tage hende på ferie uden for meget stress.

Påske er stadig en måned væk, men jeg har set ferieartiklerne i butikkerne i et stykke tid nu. Under et besøg i håndværksbutikken så jeg en Peeps candy mold og troede det kunne være værd at forsøge at lave disse med en lav carb marshmallow opskrift. Nå, jeg har ikke haft tid til at prøve det endnu, så jeg brugte formen til at lave noget sukkerfri jordnøddesmør chokolade slik.

For at lave disse slik, gjorde jeg simpelthen et lag jordnøddesmør på bunden, lad det sætte, og så toppede det med et lag chokolade. Til jordnøddesmørlaget brugte jeg min hjemmelavede jordnøddesmørbrødsopskrift. Det lag af chokolade, jeg brugte, var min opskrift på sukkerfri chokoladebarer med stevia, men du kunne bruge enhver smeltet chokolade til dette.

Jeg har altid svært ved at hælde den smeltede chokolade i forme uden at gøre noget rod. Så jeg bruger nu Wilton Easy Pour Funnel, som giver dig meget mere kontrol over chokoladeflowet.

Disse var så nemme at lave og virkelig havde en indflydelse på min toårige datter, der nød at se mig gøre dem. Hun fortsatte med at bede om jordnøddesmørkaninerne. Hendes foretrukne del var jordnøddesmørlaget, så næste gang jeg bare skal gøre dem til jordnøddesmør.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: