Sukkerfri Jordbær Limeade Opskrift - Lavt Carb Juice

Sukkerfri Jordbær Limeade Opskrift – Lavt Carb Juice

Kolde drikkevarer er velkomne godbidder i varme sommerdage. Dette lav carb jordbær limeade uden tilsat sukker er en forfriskende drink til at slukke tørst og afkøle.

Selv om sommeren ikke er officielt ankommet her i det sydøstlige Connecticut, har det sikkert været svælrende varmt de sidste par dage. Men jeg er den slags person, der kan lide at spare energi, hvor jeg kan, så vi ikke har tændt klimaanlægget i huset, selvom temperaturerne nåede op på 90 grader F.

Mine forældre bor stadig i huset, jeg voksede op, som ligger kun få kilometer væk. Og de har aldrig brugt et klimaanlæg i det hus, selv indtil i dag.

Jeg nyder faktisk det varme vejr meget mere, når jeg ikke kommer ud af en klimaanlæg. Og selvom jeg tænder den, er termostaten aldrig sat mindre end 76 grader F.

Cool forfriskende drikkevarer er en af ​​mine yndlingsmåder at afkøle om sommeren. Denne low carb jordbær limeade ramte virkelig stedet.

Du kan undre mig over, hvordan jeg holder huset køligt uden strøm i så varmt vejr. Jeg ville have elsket at bygge et grønt hus, der er godt isoleret og driver sol- og geotermiske systemer, men teknologien var alt for dyr, da vi byggede vores hus.

Vores budget var virkelig stramt, så jeg var nødt til at gå med en masse billigere alternativer for at få den husstørrelse, jeg ønskede. Vi har råd til disse ting nu, og jeg vil gerne tilføje dem, men det er lige nu højt nok på min prioriteringsliste.

Jeg har installeret cellulær persienner på de fleste af vores vinduer. Vi har store vinduer, så meget varme kom ind gennem dem. De cellulære persienner har en lomme af luft i midten, der fungerer som en isolator, og de har virkelig hjulpet med at holde kold og varm luft ude.

En anden ting, som jeg insisterede på, da vi byggede huset var at have loft fans i alle de store værelser. Bare at have en brise, der rammer dig, får det til at føle sig så meget køligere. Jeg åbner også vinduerne om aftenen, når tingene begynder at køle ned og lukke alt op om morgenen, før det opvarmes igen.

Jeg reserverer typisk ved hjælp af vores centrale klimaanlæg til varmebølger, og når vi har firma over. Den eneste undtagelse er et færdigt område på vores loft, der bruger sin egen AC-enhed. Det bliver rigtig varmt i det øverste niveau af huset, så vi køler dette område, når vi bruger loftsrummet.

Vores hus sidder på et åbent område på toppen af ​​en bakke, så vi får gode brise om sommeren. Jeg kan lide at tilbringe tid udenfor og ofte sidde på vores lille overdækkede veranda om sommeren afslappende med en kold drink. Denne low carb juice er en forfriskende behandler, som jeg har nydt, da jeg sidder udenfor i løbet af disse varme vejrdage.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: