Spinat Jordbær Salat med Vinaigrette

Spinat Jordbær Salat med Vinaigrette

En simpel lav carb spinat jordbær salat med vinaigrette dressing. Det er en let salat at nyde på siden lavet med friske grønne, bær og mandler.

Vejret er endelig blevet varmt her i Connecticut. De sidste par dage har været i 80'erne, hvilket er noget af en varmebølge for denne årstid.

Jeg kan ikke lide at lave mad meget i varmen. Vi har central air condition i vores hjem, men jeg foretrækker at åbne vinduerne. Selv når jeg tænder for vekselstrømmen, er den aldrig sat under 76 grader. Jeg er en varm vejrperson.

I de varmere sommermåneder spiser jeg en masse salat. Jeg lagde næsten ikke denne lavcarbat spinat jordbær salat fordi det er så nemt. Men jeg besluttede at dele det som andre kan elske det så meget som jeg gør og opfordres til at gøre det.

Jordbær er i årstid her lige nu, og vi har fået et par modne i gården. Desværre har de vilde critters bidt dem, før vi havde mulighed for at vælge dem. Jeg er nødt til at gribe nogle net for at holde dyrene ude. Vi har jordbærplanterne i et indhegnet område, men noget er stadig i stand til at komme ind. Forhåbentlig dækker de med net, så vi får nogle til at nyde os selv.

Jeg bruger en rødvineddike og avocadoolie vinaigrette som dressing til denne lav carb spinat jordbær salat. For at kompensere for eddikes sure smag bruger jeg vaniljesmakede stevia dråber. Du kunne bruge almindelig stevia, men hinten af ​​vanille er et godt supplement til jordbærene.

Jeg bruger ikke mange jordbær i salaten. Du kan tilføje ekstra til en sødere salat. Da frugt har naturlige sukkerarter, forsøger jeg at begrænse mængden jeg spiser. Det er dog svært om sommeren. Friske sommerbær er så gode!

De skivede mandler giver en god crunch til denne spinat jordbær salat. Hvis du ikke kan lide dem eller er allergisk over for nødder, kan du erstatte dem med solsikkefrø.

Bacon bits ville også være en god tilføjelse til salat. Jeg havde ikke noget bacon tilberedt, så jeg forstyrrede ikke optøning og madlavning en pakke. Vi holder en god forsyning af sukker og nitratfri bacon i vores fryser.

Fred Kærlighed og Low Carb har også en dejlig jordbærspinatssalatopskrift her. Kyndras opskrift omfatter rødløg, fetaost og tomater sammen med bacon. De er fremragende topping at tilføje til salat.

Jeg holdt denne spinat jordbær salat lidt ren. Du er velkommen til at tilpasse det til din smag. Forbindelsen kan også justeres efter smag. Du vil måske tilføje mere eller mindre sødemiddel eller justere saltet.

For at holde salaten skarp, hold forbindelsen adskilt. Jeg forlader dressingen i en separat beholder og hæld den på lige før servering. Du kan også holde ekstra skiver jordbær og mandler på siden til toppen af ​​hver servering.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: