Spiced Apple Margaritas

Spiced Apple Margaritas

Åh, det er dejligt at være tilbage i USA. Hjem med pålidelige 4G-netværk! Hvor chips og salsa flyder som vand! Queso? Venligst! Jeg har måske gået ud for en mexicansk middag i aftes, men mit sind svømmer med opskrift inspiration fra Mellemøsten. Opskrifter, kommer op!

Jeg kom op med disse æble margaritas, før jeg forlod byen. Kredit går til Marb, der kommenterede at fortælle mig, at hun lavede en æbleversion af min klassiske margaritaopskrift, da hun var ude af appelsinjuice. Jeg skylder en stor tak til Marb og alle andre, der tager sig tid til at dele deres tilpasninger og madlavningsopdagelser med mig. Jeg sætter stor pris på jer alle sammen.

Så i stedet for sølv tequila brugte Marb reposado tequila. Reposado, der betyder udhvilet, er tequila kort alder i egetræsfade. Som følge heraf har den en lys egeragtig smag, der minder om whisky. Kombinationen mindede mig om min kanelpære nektar og reposado-cocktails, som er blandt mine yndlingsdrinks, så jeg var nødt til at prøve Marb's margaritas.

Jeg spillede rundt med proportionerne af reposado tequila, æblejuice, honning simpelsirup, lime og kanel, indtil jeg fik disse margaritas helt rigtigt. Jeg afsluttede min af med festlige, mousserende, krydret sukker og saltfælge. Disse cocktails ville være perfekte til din ferie fiestas. ¡Salud!

Simple æble margaritas med krydret sukker og saltfælge! Disse cocktails ville gå over store på ferie parter og mexicansk-tema middage.

ingredienser

Krydret apple margarita (pr. Cocktail)

 • 2 ounces reposado tequila
 • 1 ½ til 2 ounce æblejuice eller cider, fortrinsvis økologisk
 • ¾ ounce frisk limejuice (ca. 1 medium lime, juiced)
 • 1 tsk honning simpelsirup (opskrift nedenfor) eller ¾ tsk agave nektar
 • Dash jord kanel

Honning simpel sirup

 • ¼ kop honning
 • ¼ kop vand

Kanel / sukker / saltfælgblanding og garnér

 • 1 tsk sukker (jeg brugte kokosnødsukker, men rørsukker eller turbinado sukker vil også gøre)
 • 1 tsk kosher salt eller havsalt
 • ½ tsk jord kanel
 • Lime kiler
 • Valgfri garnering: 1 stjerne anis per drink

Instruktioner

 1. Forbered først honningens enkelsirup ved at kombinere vandet og honningen i en lille gryde. Varm over medium varme, omrør ofte, indtil honningen er opløst i vandet. Fjern panden fra varme og sæt til side.
 2. På en lille plade skal du bruge en gaffel til at blande sukker, salt og kanel. Kør en kalk kile rundt på toppen af ​​hvert drikkeglas, og drej derefter glasset ned i 45 grader vinkel, og rul glasets top gennem kanel-, sukker- og saltblandingen. Fyld brillerne med is og sæt dem til side.
 3. Fyld en cocktail shaker med is. Du er velkommen til at lave 2 til 3 drikkevarer på én gang. Hæld i tequila, æblejuice eller cider, limejuice, honning simpelsirup og kanel. Tænd låget og ryst cocktailen i ca. 20 sekunder. Sæt cocktailen i det forberedte glas (er) og tilføj en stjerne af anis, hvis du vil. Skål!

Noter

Opskrift inspireret af Marb og tilpasset fra min friske margarita opskrift.
Skift det op: Jeg er temmelig sikker på, at denne cocktail ville være fantastisk med whisky / bourbon i stedet for tequila, i hvilket tilfælde jeg ville bruge citronsaft i stedet for lime.
Gør det vegan: Brug agave nektar i stedet for honning blandingen.
Gluten fri: Sørg for at bruge 100% agave tequila.
Honning simpel sirup opbevaring: Denne enkle sirup vil holde sig godt i en lufttæt beholder i køleskabet i et par uger.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: