Smør Pecan Ice Cream Opskrift - Ingen Sukker Tilføjet

Smør Pecan Ice Cream Opskrift – Ingen Sukker Tilføjet

Det bedste lavcarbonsmør pecan iscreme opskrift nogensinde! Det er glat og cremet og scoops godt efter frosset. Du ville aldrig vide, at det er sukker fri!

Intet hjælper med at slå varmen bedre end is! Er du ikke enig?

Min familie elsker at gå ud for is på sommeren. Og vi har en af ​​de bedste butiksfremstillede isbutikker lige ned ad vejen fra os.

Desværre er der kun tre iskremsmagninger, der ikke har tilsat sukker. Alle indeholder maltitol, og ingen af ​​dem er lagret.

De tre nej sukker tilsatte smagsoplevelser, der tilbydes på denne førsteklasses isbutik, er pecan karamel, hindbær ostekage og elg spor. Jeg har prøvet dem alle og pecan karamel er min favorit.

Jeg tror ikke, der er en masse maltitol i isen, fordi jeg normalt er okay efter at have spist den. Det synes heller ikke at påvirke min vægt, så jeg har ikke noget imod at behandle mig selv med den ingen sukker pecan karamel is, når familien går ud til en sommer behandler. Men isen er virkelig dyr, så jeg ønskede at forsøge at lave en lignende smag derhjemme.

Tanken om at lave en hjemmelavet karamel sauce var ikke rigtig tiltalende for mig. Jeg ønskede ikke at tage det ekstra skridt. Så, jeg valgte at lav en lav carb smør pecan iscreme opskrift. Opskriften blev inspireret af en opskrift, jeg fandt over på Epicurious.com.

Jeg finder tekstur af lav carb is er bedst, når den er lavet med et fiber søde. Til denne opskrift brugte jeg LC Foods hvid inulinsødemiddel, der kombinerer cikorie rod, stevia og munkfrugt. Og der er kun 2,5 gram fibercarbs i hver teskefuld. Du kan finde denne sødestof på LC Foods hjemmeside eller på Amazon.

En anden måde at sikre en god tekstur på er at bruge æggeblommer. Man kunne hævde, at dette gør det til en frosset vanille i stedet for is, men det er virkelig svært at fortælle forskellen. Det er derfor jeg kalder det en lav carb smør pecan iscreme opskrift snarere end en frosne vanille opskrift.

Ligesom alle hjemmelavede iser. Du skal lade dette sidde i en god 5-10 minutter før scooping. Men efter det scoops det rigtig godt.

Pecannerne steges i et par minutter, inden de bruges, så toppet med salt og smør. Smagsstoffer suger ind i møtrikkerne, da de køler af og giver dem en smøragtig smag.

Jeg foretrækker, at pecanødderne skal hakket. Dette tillader ikke kun mere smagsaroma at sive ind, men de blander også bedre ind i hele isen.

Den resulterende lavcarbonsmør pecan is er så god eller bedre end enhver premium is, jeg nogensinde har smagt. Jeg tvivler på, at nogen ville gætte, at det ikke har tilsat sukker.

Ud over fiber sødestoffet blev Sukrin Gold, det sukkerbrune sukkerbrød med lavt carb brunt sukker anvendt. Dette forbedrer smagen af ​​smørret pekannødder.

Hvis du elsker smør pecan is så meget som jeg gør, giver du denne opskrift en prøve. Det kan lyde som meget at bruge specialsødemidlerne, men disse er ingredienser, jeg holder altid på lager i mit køkken.

Af alle de inulinbaserede sødestoffer derude, er LC Foods White Inulin min favorit. Det har den laveste carb tæller jeg har fundet og smager godt.

Sukrin Gold er den eneste lavcarbon brun sukker erstatning, som jeg bruger nu. Tidligere plejede jeg at tilføje lidt sortstrømsmelasse til almindelige granulære sødestoffer. Men melasse indeholder naturligt sukker, så mange vil hellere ikke bruge det.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: