Slow Cooker Balsamic og Honey Pulled Pork Sandwiches - Mynutritionalpal.com

Slow Cooker Balsamic og Honning Pulled Pork Sandwiches

Kan du nogensinde have for mange langsomme komfur opskrifter? De er så lette, de giver ømme og smagfulde resultater, og de er simpelthen perfekte til den kolde årstid. Det er så rart at komme hjem til et varmt måltid, der venter i den langsomme komfur i slutningen af ​​dagen. Svinekød til disse sandwicher laves i langsom komfur og en let sauce simmers over ovnen toppen i ca. 20 minutter, så du kan spise middag på ingen tid!

Disse sandwich er utroligt smagfuldt, og de giver et fantastisk lækker aftenmåltid. Jeg mener virkelig, balsamisk eddike forbedrer bare alt det berører, det er guld i fødevaren, ikke sandt? Jeg ved, at jeg elsker det, så jeg var en stor fan af disse sandwicher og deres fantastiske dybde af smag. Og når de er parret med honning og brunt sukker, giver den en lille smule sød sammen med perfekt blanding af sur og tærte.

Da jeg elsker langsomme madlavning måltider så meget og min Crock-Pot® Slow Cooker (jeg har denne her og her), har jeg samarbejdet med Crock-Pot® for at fejre oktober i oktober som Crocktober ™ og give væk min favorit langsom komfur! Både Crock-Pot® Slow Cookers, jeg ejer, er de bærbare versioner. Jeg købte dem ikke, fordi de var bærbare, selv om det er sådan en fantastisk funktion. Jeg valgte dem, fordi jeg elsker at låget forsegler. Har du nogensinde haft en langsom komfur, der tillader for meget af fugtet at fordampe gennem store huller under madlavning? For flere år siden købte jeg et andet mærke af langsom komfur, der bragte den hjem, tog den ud af kassen og indså, at den efterlod mindst et 1/4 tommer mellem låg og gryde i områder. Selvfølgelig tog jeg det tilbage, og det var da jeg fik tilsluttet disse langsomme komfurer. Jeg elsker dem absolut! De koger jævnt og giver fantastiske resultater.

Jeg elsker, at denne rustfrit stålversion har den digitale indstilling for at vælge det antal timer, du vil have noget at lave mad, så en gang færdig vil det automatisk skifte til den varme funktion. Det er utroligt praktisk, fordi jeg mange gange vil være hjemmefra med et måltid, og jeg behøver ikke bekymre mig om, at noget kommer til at lave mad til længe, ​​eller hvis jeg vil have noget til at lave mad natten over, og jeg sover længere end 7 – 8 timer mange opskrifter kræver, jeg vil ikke ødelægge måltidet. Denne har også en temperaturmåler, så du ved, at din mad bliver varm under rejsen. Strålende. Jeg anbefaler stærkt denne eller den røde (linket ovenfor).

Glem nu at gå ind for en chance for at vinde en af ​​dine egne !! Held og lykke! Og sørg for at tjekke alle de mange langsomt komfurer, som Crock-Pot® har at tilbyde! De vil ikke lade dig ned. Jeg har aldrig ejet en Crock-Pot® Slow Cooker, jeg kunne ikke lide. Jeg kan også huske min moms også, det varede i årtier, og det er imponerende!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Langsom Komfur Balsamico og Honning Pulled Pork Sandwiches og en Giveaway!

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 7 sandwich

ingredienser

 • 2 1/2 – 3 lb udbenet svinekødsrørsteg
 • 1/2 kop lavnatrium kylling bouillon
 • 1 lille gul løg, hakket (1 kop)
 • 1/2 tsk tørret timian
 • 1/2 tsk tørret rosmarin
 • 1 kop balsamicoeddike
 • 3/4 kop ketchup
 • 1/3 kop honning
 • 1/4 kop pakket mørkbrunt sukker (lys er også fint)
 • 1 spsk Worcestershire
 • 1 spsk Dijon sennep
 • 2 fed hvidløg, hakket
 • Salt og friskmalet sort peber
 • Hamburgerboller
 • Coleslaw (valgfri)

Instruktioner

 1. Trim fedt fra svinekød, og sæt stege i en langsom komfur og hæld bouillon over toppen. Top jævnt med løg, thyme rosmarin og let dryss med peber. Dæk og kog i LAV 8 – 9 timer eller HØJ 4 1/2 timer.
 2. I løbet af de sidste 30 minutter steges madlavning i en medium gryde med balsamicoeddik, ketchup, honning, brunt sukker, worcestershire, sennep, hvidløg, 1/2 tsk peber og sæson med salt til smag (husk svinekød er normalt temmelig salt så du behøver ikke meget). Brød saucen i koge over medium varme, reduc derefter til en simmer og kog, omrør lejlighedsvis, indtil den er lidt fortykket i ca. 20-25 minutter.
 3. Fjern svinekød fra langsom komfur, rist, mens du fjerner fedt. Afløb løg og bouillon fra langsom komfur og kassér derefter returneret flæskekød til langsom komfur (sæt langsom komfur på varm varme på dette tidspunkt). Hæld i balsamisk sovsblanding og kast til jævnt frakke. Server i boller med coleslaw, hvis det ønskes.
 4. Opskriftskilde: tilpasset fra BHG

en Rafflecopter giveaway

Dette indlæg er sponsoreret af Crock-Pot®, men alle tanker og meninger er 100% min egen. Tak Crock-Pot® for at sponsorere dette indlæg!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: