Shiratake Tuna Noodle Casserole

Shiratake Tuna Noodle Casserole

At skære tilbage på carbs betyder ikke, at du skal give op nudler. Du skal bare bruge den rigtige noodle, som den, der bruges i denne shiratake tunfisk noodle gryderet.

I denne uge ændrede jeg stiligt logoet på stedet. Ingen har sagt noget, så jeg spekulerer på, om nogen selv bemærkede.

Jeg planlægger at lave nogle mindre tweaks til webstedet layout, og selvom det var en god tid at omdanne Low Carb Yum logoet. Hvad synes du? Jeg elsker det bare fordi jeg finder det bedre egnet til mig og bloggen.

Jeg deler også en anden Miracle Noodle opskrift i dag. Når jeg spiser disse shiratake nudler, finder jeg, at jeg kan gå meget længere, før jeg bliver sulten igen.

Der synes at være noget magisk om Miracle Noodles. Og jeg er glad for at nyde "ris" og "pasta" opskrifter igen. Du vil elske denne shiratake tunfisk noodle gryderet. Og det er fantastisk med eller uden tun!

Et par mennesker har udtrykt bekymring over at spise tun, så jeg vil gerne adressere et par spørgsmål i dette indlæg. Overfiskning af tun ser ud til at være et stort problem.

En anden er de potentielle sundhedsmæssige virkninger af at spise tun efter Fukushima atomulykken. Disse synes at være de største bekymringer for at forhindre folk i at købe tunfisk.

Der skal helt sikkert gøres mere for at stoppe overfiskning af tun. Dette er dog ikke en grund til at holde op med at spise tun eller bash opskrifter lavet med tun. I stedet skal vi støtte produkter, der ansætter ansvarligt fiskeri som Wild Planet, American Tuna og Ocean Naturals.

Fukushima ulykken var meget uheldigt, og det rammer mig hårdt, fordi jeg har en grad i kerne-teknik og har arbejdet i atomkraftindustrien i over 20 år.

Faktisk har alle atomkraftværkerne i USA brugt millioner af dollars for at sikre, at de er parat til at bekæmpe en naturkatastrofe, der går ud over deres oprindelige designbase som det var tilfældet med Fukushima.

Hvis du er bekymret for at blive syg fra at spise tun, der har været udsat for radionuklider efter atomulykken i Japan, bør du gøre dig selv en tjeneste og læse dette. Der er så meget vand i havet, at mængden af ​​stråling, der påvirker tun, er minimal, og du skal spise tonsvis af tun, for at det kan påvirke dit helbred.

Min bekymring med tun er med kviksølvniveauerne, så jeg spiser ikke det meget ofte. Når jeg spiser tun, er det normalt i en bagt gryde. Min tidligere tunfiskeskål med spinat har været meget populær, og denne shiratake tunfisk noodle gryder er lige så god. Jeg har også fået en opskrift på tunpai.

Hvis du stadig er bekymret for tun, kan du nemt erstatte tunfisken i denne opskrift med broccoli eller en anden lav carb vegetabilsk. Du kan også bruge en anden fisk og skaldyr som laks eller hummer.

Jeg ved, at medierne kan lide at sensationalisere historier. Det får kun folk til at bekymre sig om ting, der ikke er halvt så dårlige som de er portrætteret. Når jeg hører eller læser en historie i nyhederne, søger jeg altid begge sider af historien. Sandheden ligger normalt et sted imellem.

Som professionel i atomkraftindustrien fortsætter jeg med at spise tun. Jeg ved, at mængden af ​​stråling, der har påvirket tunfisk, er meget lille. Det er en bekymring, men det er ikke på et niveau, der vil forårsage udbredte sundhedsmæssige problemer fra at spise tun.

Jeg kan virkelig ikke lide tunfiskeselskaber, der støtter tunfiskeri, der unødigt dræber andet marint liv. På grund af dårlig fiskeri har jeg skiftet til at bruge kun Wild Planet tun. Der er et par andre virksomheder, der fisker ansvarligt, og jeg opfordrer dig til at skifte til et mærke, der udøver ansvarlige fiskemetoder, hvis du nyder at spise tun.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: