Saltede Chokolade Almond Clusters - Mynutritionalpal.com

Saltede Chokolade Almond Clusters

Nogen har brug for en sidste minuts julegave? Det gør jeg ikke, men jeg gør, fordi jeg har brug for disse saltede chokolade mandelklynger. Selv om jeg har lavet hvad der ligner hundredvis af desserter i denne måned, er jeg aldrig træt af chokolade! Jeg har faktisk lavet to batcher af disse i denne måned, og jeg slår bare et par stykker mandler ud af klyngerne hele dagen, de er lidt af en farlig ting. Buuut de består af omkring 50% mandler, så det gør dem halvt sunde rigtigt? Jeg ved, at disse ikke er rigtig sunde, men det er uden for punktet lige nu. De er bare så værd at hver kalorieindhold, og de er en af ​​de smukkeste og nemmeste behandler, du nogensinde vil lave. Bare tre enkle ingredienser er alt det tager. Selvfølgelig behøver du ikke rigtig en opskrift på dette, men nogle gange er det rart at vide, hvad forholdene fungerer. Jeg fandt, jeg kunne godt lide forholdet mellem 1 kopper mandler per 5 oz. af chokolade, og jeg kan lide den mørke chokolade og mælkechokolade mandel kombinationsboks, så jeg gjorde en batch af hver. Hvis du ikke kan lide at bage, så er disse behandler, bør du helt sikkert sørge for, at de jule- og nytårsfester kommer lige op. De er en sejr rundt – de er nemme at klare at lave og klar til at spise på ingen tid, nogen kunne gøre dem, og alle vil elske dem! Det er en nej brainer, de er chokolade. Alt jeg vil have til jul er en stor stor boks chuck fuld af disse for at få mig igennem året :). Ville det ikke være drømmende?

Glædelig jul allesammen!! Jeg håber, at du alle har sådan en sjov, afslappende og glad weekend!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Saltede Chokolade Almond Clusters

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

  • 1 kopper rå mandler
  • 5 oz. god kvalitet mælkekokolade eller mørk chokolade, hakket *
  • Grov flakket havsalt

Instruktioner

  1. Placer chokolade i en medium mikrobølgeovn sikker skål (stor nok til at blande også i mandler senere). Smelte i mikrobølgeovn i 20 sekunders intervaller på 50% strøm og rør godt mellem intervaller, indtil det smeltes og glat. Tilsæt mandler og rør med en spatel, indtil det er jævnt belagt. Sæt ved skjeen (ca. 2 ss.) På et bagningspapir foret med pergamentpapir og drys let med havsalt. Lad indstille ved stuetemperatur eller overføre til køleskab for at indstille hurtigere. Opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
  2. * Jeg kunne godt lide Cadbury mælkekokolade og Ghirardelli semi-søde chokolade.
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: