Sådan laver du Queso Dip i en Crock Pot (3 Ingredienser)

Sådan laver du Queso Dip i en Crock Pot (3 Ingredienser)

Vi havde en potluck på arbejde i løbet af ferien, og nogen bragte en lækker, varm langsom komfur queso dip i en miniature Crock Pot. Jeg er ikke sikker på præcis hvad der var i dipen, men med det samme udgik det to ideer. For det første, jeg var nødt til få mine hænder på en af ​​de små mini-langsomt komfurer. Det var så darn nuttet! Og for det andet ønskede jeg at dele en simpel opskrift på, hvordan man laver queso dip i Crock Pot langsom komfur.

Naturligvis for mig at købe et nyt køkkenprodukt betød tonsvis af forskning. Efter poring over anmeldelser online, jeg endelig afgjort på denne mini langsom komfur. Det er rustfrit stål (min personlige præference), billig, har temperaturkontrol, herunder en varm indstilling, og er den mindste størrelse jeg kunne finde. (Jeg ville have en rigtig lille en, så jeg kunne bruge den specielt til dips. Jeg elsker allerede min store Crock Pot til andre slow cooker opgaver.) Hvis du handler for en miniature slow cooker og foretrækker Crock Pot mærket, så er denne var også en tæt konkurrent.

Min mini langsom komfur ankom lige før nytår, hvilket var fantastisk timing. Det betød, at jeg kunne lave min enkle Crock Pot queso dip opskrift til fejringen vi havde den 1. januar! Desuden vidste jeg straks, at det ville gøre en god tilføjelse som en Game Day forretter i februar.

En af grundene til, at jeg var meget begejstret for denne langsomt komfur queso dip er, at præp tager bogstaveligt talt to minutter. Rør ingredienserne sammen, kast dem i Crock Pot, og lad det gøre resten. Jeg havde mange andre retter i tankerne til min ferie prep, da jeg skabte det, så jeg havde brug for noget håndfri, der kunne lave mad, mens jeg forberedte andre ting.

Jeg serverede min Crock Pot queso dip med nogle miniature sød paprika. De var en ideel lavkarb køretøj til at scooping op dip. Jeg vil vædde på, at andre grøntsager også ville være lækre. Du er velkommen til at bruge dine yndlingschips, hvis den lave carb-del ikke er vigtig for dig – eller brug bare nogle lav carb, paleo-crackere.

Denne langsomme komfur queso dip er ikke kun let, den er også ret alsidig. Jeg brugte salsa verde og Monterey Jack ost, men du kan bytte dem ud til andre muligheder.

Enhver salsa du kan lide vil fungere. Jeg anbefaler en, der ikke er for chunky, da queso dip er normalt på den glattere side. Men hvis du foretrækker din dukkert for at være chunky, hvorfor ikke? Du kan også puree det i en blender i slutningen for at få det ekstra glat. (Jeg gjorde ikke puré min, så de små biter i billederne er fra salsa.)

Jeg valgte Monterey Jack ost til at matche de andre mexicanske smagsstoffer i dukkert, men jeg vil vædde på Colby Jack eller cheddar ville være gode alternativer. Du kan endda tilføje lidt cayenne peber til lidt varme.

Crock Pot queso dip viste sig at være et stort hit på vores familiesamling. Min russiske udvidede familie var ikke ligefrem bekendt med mexicansk queso dip til at begynde med, men de alle elskede det. Jeg havde endda nogle spørgsmål om opskriften og mini slow cooker. Det gjorde mig meget mere begejstret for at dele, hvordan man laver queso dip på bloggen, idet man vidste, at det ville være en nem 3-ingrediensopskrift. En af mine favoritarter!

Servering queso dip varm, lige ud af mini slow cooker, arbejdet perfekt. For ikke at nævne det ville også være en lækker starter til Chipotle Barbacoa tacos! Jeg gør det igen næste gang jeg skal bringe en forretter et sted! Måske til Game Day?

Sådan laver du Queso Dip i en Crock Pot:
Pin den for at gemme til senere!

Klik på knappen ovenfor for at åbne stiften, og klik derefter på "Gem" for at gemme den til et bræt. Du kan også følge mig her!

RECIPE CARD

Forlad en anmeldelse eller et spørgsmål Print RecipePin Share

Sådan laver du Queso Dip i en Crock Pot (3 Ingredienser)

Lær hvordan du laver queso dip med kun 3 ingredienser! Denne Crock Pot langsomt koge queso dip opskrift er lækker og utrolig let.Course Forretter, Snack Cuisine Mexicansk Søgeord ost, crack dip, glutenfri, keto, lav carb, nødfri, queso, sukkerfri, vegetarisk Calories 104 kcalPrep Time 2 minutterKok Tid 2 timerTotal Tid 2 timer 2 minutterAuthor Maya Krampf fra WholesomeYum.comServings 13 portioner

ingredienser

Klik på den understregede tekst nedenfor for at købe ingredienser!
Sørg for, at Safari-læsertilstand er OFF for at se ingredienser.

  • 8 oz Kremost (skåret i terninger)
  • 12 oz salsa verde
  • 1 kop Monterey jack ost

Enhedskonvertering for ingredienser:

Instruktioner

Flere tips om denne opskrift i posten ovenfor!
Tjek nedenfor for opskriften video (hvis nogen) og ernæringsinfo.

  1. Bland alle ingredienser sammen i en langsom komfur. Kog i 2 1/2 timer på lav, omrøring og whisking hvert 30. minut for at slippe af med klumper.
  2. Valgfrit: Hvis du vil have en mere glat dip, kan du puree den i en blender i slutningen. Tilbage til langsomt komfur i varmindstillingen for at holde duften varm.

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

FRA HELLIGE YUM

Spare tid. Spis lækker mad. Tabe sig. Prøv det uden risiko.

Få din gratis prøve

Opskrift Noter

Portionsstørrelse:1/4 kop

Video, der viser, hvordan man laver Queso Dip:

Klik eller tryk på billedet herunder for at afspille videoen. Det er den nemmeste måde at lære at lave Queso Dip!

NÆRINGSOPLYSNINGER PER SERVICE

Hvor kommer næringsinformation fra? Ernæring fakta leveres som en høflighed, hentet fra USDA Food Database. Du kan finde individuelle ingredienser carb tæller vi bruger i Low Carb & Keto Food List. Carb-tæller udelukker sukkeralkoholer. Netto carb-tæller udelukker både fiber- og sukkeralkoholer, fordi de ikke påvirker blodsukkeret hos de fleste mennesker. Vi forsøger at være præcise med disse oplysninger, men vær så velkommen til at lave dine egne beregninger.

Ernæring FaktaAmount per portion. Servering størrelse i opskrift noter ovenfor. Kalorier 104Fat 9gProtein 3gTotal Carbs 2gNet Carbs 0gFiber 0gSugar 2g

Ønsker du mere lave carb & keto ressourcer?

Hvis du vil vide mere om, hvordan man starter en lav carb diæt, eller undrer sig over at erstatte sødestoffer, skal du tjekke disse vejledninger:

Low Carb & Keto Diet Plan
Starter Guide Sweetener Conversion Calculator

Alle tekst og billeder © Copyright Maya Krampf for Sund Yum.

Aktier opmuntres og meget værdsat! Du er velkommen til at dele denne opskrift ved at dele et link, ikke et skærmbillede.

Kopiering / indsætning af fuld opskriftstekst til websteder eller sociale medier er forbudt. Du kan dele et uddrag og / eller et enkelt foto, forudsat at fuld og klar kredit er givet til Sund Yum med link tilbage.

Har du brug for lave karb essenser?

SE ALLE MIT KØKKEN MÅ-HAR

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: