Red Pepper Pesto med brændt Blomkål

Red Pepper Pesto med brændt Blomkål

Så meget at sige, så lidt tid at skrive det op. Jeg er i en deadline crunch for de næste par dage, men jeg har flere stillinger i værkerne, som jeg ikke kan vente med at dele! Først op: Mark Bittman er stegt rød peber pesto til The Food Matters Project. Jeg havde ingen tvivl om, at jeg ville elske det; Jeg har allerede proklameret min tilbedelse for pesto på denne blog før, og rød paprika er bare en af ​​mine mest foretrukne grøntsager.

Jeg gjorde min rød peberversion ekstra fed og krydret, hvilket er den måde jeg kan lide det. I dag parrede jeg det med stegt blomkål, som gør en god snack eller forretter, og jeg ser en kale, hvid bønne og rød peber pesto wrap i min fremtid.

I grund og grund halverede jeg opskriften og ristede nødder og hvidløg (lidt ristning hjælper altid efter min mening, og det har vist sig rigtigt i min arugula pesto opskrift og basilikumpesto opskrift). Jeg brugte ristede røde paprika fra en krukke. Selvom jeg er sikker på, at friskbrændte peber ville smage bedre, er rød paprika ikke i sæson her, hvilket er en kendsgerning, der får mig til at boo-hoo-hoo det meste af året. Jeg greb også min gode utrolige flaske olivenolie til denne opskrift, hvilket Native Roots Market venligt sørgede for denne opskrift og mere at komme sammen med spidskommen. Olien er en palæstinensisk frihandel, koldpresset, organisk Rumi-træ olivenolie af Canaan Fair Trade. Hvis du kan finde nogle, få det!

Efter at have smagt baseblandingen besluttede jeg at fortykke det lidt og tilføjede omkring 1/2 en kop store nordlige bønner. Jeg har vant til at lave mad i store partier af bønner og fryse dem til senere, så det var så enkelt som at afrimme et par håndfulde bønner og smide dem ind i fødevareprocessoren. Endelig besluttede jeg at give det lidt spark og tilføjede 1/2 teskefuld rød peberflager … så en anden halv teskefuld, fordi jeg kan lide min mad ekstra krydret.

I sidste ende er her hvad jeg kombinerede i min fødevareprocessor: 2 hvidløgskagehve, 1/2 kop ristede valnødder, ca. 4 / 5ths af en 16 ounce ristede røde peberfrugter, 1/4 kop olivenolie, 1/2 kop Store nordlige bønner , 1 tsk rød peberflager (1/2 tsk kan være rigeligt, så smag) og friskmalt havsalt og sort peber. Find den fulde stegte rød peber pesto opskrift på girlichef!

Bemærk: Da mine andre pestos fryser så pænt, kan jeg ikke se, hvorfor denne ikke ville gøre det samme. Her er mit trick til frysning af pesto i en isterningsbakke!

Jeg var fascineret af Melissa Clarks opskrift på stegt blomkål med spidskommen, da jeg kom over det i sin seneste kokbog, Cook This Now. Cook This Now er fyldt med vidunderligt enkle gourmetrecept, og selv om de fleste entréer er kødbaserede, appellerede næsten alle hendes vegetariske muligheder til mig. Det tog mig lang tid at lære at lide blomkål, og jeg tror, ​​at stegning frembringer sine bedste kvaliteter. Det har så lidt alene, at det ville fungere fint med en lang række krydderier. Tror jeg, at spidskommen er enden-alt, vær-alt akkompagnement? Nej, det gør jeg ikke, men det er lækkert.

Melissa foreslår at servere den stegte blomkål med en blanding af saltet almindelig yoghurt, friske hakket mynteblade og granatæble arils, men jeg besluttede at servere den med denne rød peberpesto. Takket være de røde peberflager i min pesto smager cumin-stegt blomkål dunked i ristet rød peber pesto næsten harissa-lignende. Det er en god sammenkobling, hvis du kan lide fed, krydret mad.

Red pepper pesto er den perfekte dukkert til krydret stegt blomkål. Denne opskrift gør en god forretter eller snack. Udbytter 2 generøse eller 4 små portioner.

ingredienser

Brændt blomkål med hele spidskommen frø

 • 1 stor hoved blomkål, skåret i groft bide-sized blomster
 • 1 til 2 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
 • 1 tsk fuld spidskommen frø
 • Salt til smag
 • Sort peber til smag

Rød peber og valnød pesto

 • 2 hvidløgsklyven
 • ½ kop valnødder
 • 4 ristede røde paprikaer (jeg brugte jarred)
 • ½ kop frisk basilikum (valgfrit, jeg brugte ikke)
 • ½ kop kogte store nordlige bønner (valgfrit, hvis du gerne vil have en flotere og hjerteligere tekstur)
 • ¼ kop olivenolie
 • Havsalt, til smag
 • Friskmalet sort peber til smag

Instruktioner

 1. At stege blomkålen: Forvarm ovnen til 425 grader Fahrenheit. Kast blomkålfloretter med olivenolie og krydderier.
 2. Spred blandingen jævnt i et enkelt lag på et stort bageplade.
 3. Steg, vend halvt i ca. 25 til 30 minutter, indtil blomkålens kanter er toasty og begynder at karamelisere.
 4. For at gøre pesto: Pulse hvidløgene i en fødevareprocessor, indtil den hakkes fint. Tilsæt valnødderne til fødevareprocessoren og puls nogle gange for at opdele store stykker.
 5. Tilsæt de ristede røde peberfrugter, basilikum (hvis du bruger) og bønner (hvis du bruger). Proces, strøm i olien som du går, indtil alle ingredienserne er godt kombineret og så grov eller så glat, som du vil have dem. Sæson med salt og peber efter smag. Opbevares i en overdækket, lufttæt beholder i køleskabet i et par dage eller fryses.

Noter

Opskrift tilpasset fra Cook This Now af Melissa Clark.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: