Pumpkin Pie Dip (En 5 minutters opskrift) - Mynutritionalpal.com

Pumpkin Pie Dip (En 5 minutters opskrift)

Nogle af jer kan tænke, hvad er der med denne pige? Spiser hun kun græskar? Jeg ved, jeg har lavet en masse græskaropskrifter på det seneste, men det er bare den tid på året =). Også den anden grund, jeg køber altid den enorme dåse af græskarpuré, fordi jeg kan få det til prisen for, hvad den lille kan koste. Så hvorfor skulle jeg købe den lille dåse? Det ville bare ikke give mening. Jeg hader spildt dog, så jeg køber den store dåse, og så kan jeg få to, nogle gange endda tre forskellige græskaropskrifter ud af det (medmindre jeg selvfølgelig laver græskarpai).

Jeg så denne græskar Pie Dip flydende omkring Pinterest så jeg troede, ooh ja det må jeg prøve det! Jeg kunne godt lide, at denne opskrift ikke brugte kølig pisk som nogle af græskarpedisperne gør. Jeg har ændret et par ting fra den oprindelige opskrift. Jeg troede det havde brug for lidt mere græskar smag, så jeg tilføjede en ekstra 1/4 kop græskarpuré (til den 1 kop anført). Jeg udeladte græskarpis krydderi og hellere netop øget kanel, tilsat muskatnød og nelliker, så efterladt ingefær som nævnt, så tilføjede jeg en lille karamel sauce selvfølgelig. Jeg elsker græskar og karamel. Jeg elsker noget med karamel.

Denne enkle 5 minutters dip har lige den rigtige mængde sød og krydderi, den er fluffy, cremet og ja endda drømmende. Dybest set er det ren godhed. Det smager så meget som græskarpai (forskellige tekstur naturligvis, men samme fantastiske smag). Så når du vil have en hurtig dessert med alle varianter af græskarpai, som alle vil elske, så er det bestemt hvad du vil lave. Du vil hurtigt miste om, hvor meget du faktisk har spist. Nyd og lykkeligt fald!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Pumpkin Pie Dip (En 5 minutters opskrift)

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 4 kopper

ingredienser

 • 8 oz cremeost, blødgjort
 • 2 kopper pulveriseret sukker
 • 1 1/4 kopper dåse græskar
 • 1/2 kop sur creme
 • 1 1/2 tsk kanel
 • 1/2 tsk muskatnød
 • 1/2 tsk ingefær
 • 1/4 tsk krydderier (valgfri)
 • 1/4 – 1/2 kop karamel sauce, butik købt eller hjemmelavet (valgfrit, men stærkt anbefales)
 • graham crackers, chokoladekiks eller gingersnap cookies til portioner

Instruktioner

 1. I en stor blandeskål, ved hjælp af en elektrisk håndblander med lav hastighed, blandes flødeost og pulveriseret sukker sammen, og kombiner derefter, bland blanderen til medium og slå i 1 minut indtil glat og fluffet. Tilsæt i græskar, cremefløde, kanel, muskatnød, ingefær og nelliker og bland godt til godt blandet og fluffy, cirka 1 – 2 minutter. Drizzle med valgfri karamelsaus (og marmor om ønsket), server med kiks. Opbevares i køleskab i en lufttæt beholder.
 2. Opskriftskilde: tilpasset fra Taste of Home

Opskrift Noter

For renere kanter på dine Graham-krakkere skal du blot skære dem langs indrykning med en skarp kniv i stedet for at bryde dem i enkelte stykker.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: