Pumpkin Ananas Cocktail

Pumpkin Ananas Cocktail

Hvad en weekend! Jeg er alle tuckered ud efter et par sjove dage med venner. Højdepunkter inkluderer hængende på Dustbowl Art Market, der gør ansigter i en fotoboks, nipper til [mange] frie cocktails og griner over klassisk dinerpris til morgenmad. I aftes dansede vi væk til mine venner 90'ers band, som fik mig til at føle mig gammel på den bedst mulige måde. Jeg vender 26 denne måned, du ved det.

I aften deler jeg en græskar og ananascocktail, der blev inspireret af en drink på Pura Vida i Cleveland (se originalen her). Ved første slurk lovede jeg at genskabe det hjemme, så jeg holder fast ved mit ord. Det er en rigtig godbid! Det er sødt men afbalanceret; Jeg vil smage en til enhver dag.

Til en lækker græskarcocktail blander du sammen græskarpuré, ananasjuice, mørk rom og krydderier! Det er en overraskende kombination, der smager fantastisk. Opskrift giver 2 drikkevarer.

ingredienser

 • 7 ounces (1 scant cup) ananasjuice (jeg kan godt lide R. W. Knudsen)
 • 3 spsk græskarpuré
 • 1 tsk honning eller ahornsirup (mere eller mindre smag)
 • 1 stor citron, juiced
 • ¼ tsk vanille ekstrakt
 • ¼ tsk jord kanel
 • Klem af jord ingefær
 • Dash af muskatnød
 • Dash of allspice eller nelliker
 • 3 ounce mørke rom (jeg foretrækker Myers)

Instruktioner

 1. Hæld alle ingredienser i en blender og bland godt.
 2. Fyld to dobbelt gammeldags briller med is.
 3. Hæld blandingen over is og garnér med et strejf kanel.

Noter

Opskrift inspireret af Pura Vida Restaurant i Cleveland, Ohio.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: