PlanetBox Lunchbox Review af Rover Box

PlanetBox Lunchbox Review af Rover Box

Leder du efter en mere miljøvenlig måde at bringe din mad til og fra arbejde eller skole? En PlanetBox-frokostkasse kan være svaret.

Jeg er altid på udkig efter miljøvenlige produkter. For nylig blev jeg nødt til at prøve en metal PlanetBox-madkasse. Min nuværende frokostpose, som jeg bringer til arbejde hver dag, ser lidt lurvet ud. Så lad os se, om denne nye madkasse er en god erstatning for mig.

Min allerførste frokostkasse var metal og den havde en glasisoleret termos med den. I disse dage er det svært at finde en solid metal frokostbeholder. Den, jeg bar som barn, er sandsynligvis en samlerobjekt nu.

I modsætning til min gamle tin boks med tegneseriefigurer på den, er PlanetBox lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Det ser sikkert ud og føles som om det er bygget til at vare.

Den stil jeg fik til prøve er Rover. Det er den perfekte størrelse for enten en voksen eller et barn. Størrelsen er meget bedragende, fordi den virker ret kompakt, men holder næsten 4,5 kopper mad. Jeg kan virkelig godt lide, at den kommer med to separate metalbeholdere med låg, der er perfekte til salater eller yoghurt. Min yngste datter hævder allerede kassen for sig selv at bruge til skole. Jeg må muligvis bestille en anden!

Med de opdelte sektioner i kassen og overdækkede beholdere er der ingen grund til at bruge engangsposer til at adskille mad. Og det rustfri stålmateriale er super nemt at rengøre. Det kan smides lige ind i opvaskemaskinen!

Der er 4 god størrelse sektioner og en lille i midten. Det lille sted i midten er til en lille godbid. Jeg havde ikke nogen små godbidder, så jeg forlod denne ene åben.

Hver PlanetBox-frokostkasse leveres også med et sæt af kølige magneter. Du kommer til at vælge fra et stort udvalg af designs. Der er endda en "Draw It Yourself" indstillet til dem, der ønsker fuld tilpasning.

Jeg viser magneterne fast på indersiden af ​​kassen. Men de er designet til at sætte på metalboksens udside som dekorationer. Du kan endda tilføje dit navn til pladsen på en af ​​dem, hvis du vil.

Du tror måske, at prisen på at eje PlanetBox-madkassen er lidt høj. Men i betragtning af det beløb, du kan spare på individuelt indpakket varer, er det omkostningseffektivt i det lange løb.

Du kan finde ud af mere på PlanetBox hjemmeside.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: