Pesto Pasta med rejer og Asparges - Mynutritionalpal.com

Pesto Pasta med rejer og Asparges

Hvis du ikke har bemærket jeg reeeeealy elsker pasta! Vi har pasta af en slags mindst en gang om ugen. Du skulle se mit spisekammer, ca. 1/3 af det er fyldt med pasta og nudler. Jeg mener ikke at være en hader, men zoodles er en vederstyggelighed! Okay, jeg taler bare. Jeg kan ikke sige det, før jeg faktisk har prøvet dem. I dag kommer jeg derhen, men jeg er ikke helt klar endnu :). Hvad kan jeg sige? Jeg elsker carbs. De gør mig fuld og hænger derfor ikke længere … eller med andre ord gør de mig et venligt og godt menneske.

Dagens pastaopskrift er linguine med rejer og asparges, og det kastes med et hjemmelavet basilikum og persille pesto, og lad mig fortælle dig det er åh godt! Det er rigeligt smagfuldt takket være den friske pesto og lidt frisk citronsaft, plus du får de lækre og unikke smag fra frisk asparges og rejer. Indtil videre er min familie 2 til 4, som f.eks. Rejer, en datter og mig selv og jeg nu, jeg skal bare få min mand og min anden datter til at lide det også. Men nu tror jeg det betyder mere for mig. Ligesom jeg plejede at være lidt irriteret af det faktum, at min mand ikke kunne lide friske tomater, så han ville anmode om at tjene ham uden, så indså jeg lige engang at det betød flere tomater for mig, så der er ingen klager der. Vi har alle forskellige smagsløg, men forhåbentlig din er enig med mig på dette, denne pasta skålen er utroligt lækker! Hvis du virkelig ikke kan lide rejer, eller hvis du ikke ønsker at betale den højere pris for det, er du velkommen til at erstatte rejer med kyllingebryst tærne i 1 tommer kuber, og derefter øge kogetiden med ca. 6 minutter ( eller indtil de er kogt igennem).

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Pesto Pasta med rejer og Asparges

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 5 portioner

ingredienser

Pesto

 • 2 kopper (55 g) pakket frisk basilikumblad *
 • 1/2 kop (14g) lidt pakket persille blade
 • 1/3 kop finskåret parmesanost
 • 2 spsk fyrretræer (ristet eller ristet)
 • 1 fed hvidløg, skrællet
 • Salt og friskmalet sort peber
 • 6 spsk olivenolie

pasta

 • 12 oz tør linguine pasta
 • 1 kg asparges, hårde ender trimmet og kasseret, resterende terninger i 2-tommer stykker og dampet
 • 1 lb medium rejer, skrællet og deveineret
 • 1 spsk olivenolie
 • 1 spsk frisk citronsaft

Instruktioner

Til pesto:

 1. Til en fødevareprocessor tilsættes basilikum, persille, parmesan, pinjekerner, hvidløg og sæson med salt og peber efter smag (jeg bruger 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber). Pulse indtil finhakket, derefter med processor kører langsomt hæld i olivenolie og lad køre flere sekunder, indtil det er godt kombineret og glat.
 2. Til pastaen:
 3. Kog pasta i saltet vand i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen, reserver 1/3 kop pasta vand før afløb. Mens pasta er tilberedning, varm 1 spsk olivenolie i en stor sautepande over medium høj varme. Tilsæt rejer, sæson med salt og peber og kog, kaster lejlighedsvis indtil uigennemsigtig i hele og udenfor er rosa, omkring 3 – 4 minutter. Hæld citronsaft over rejer og kast. Tilsæt pasta og asparges til pande med rejer og smør under krydderier med salt og peber efter smag. Lad det køle i et minut (jeg kan bare godt lide at gøre dette, så det ikke koger pesto), og tilsæt pesto og kaste til frakke, tynd med reserveret pasta vand som ønsket. Server med det samme.
 4. * Hvis du vil have din pesto være et levende grønt, der forbliver pænt grønt (hvilket er det jeg brugte her), blancher basilikumet først, det er helt valgfrit. Hvis du gør det, slip basilikebladene i kogende vand, kog kun 5 sekunder, og fjern det straks og overfør til en skål fyldt med isvand. Lad hvile i isvand i 10 sekunder og derefter overføre til papirhåndklæder og forsigtigt tørre, tilsæt derefter til fødevareprocessoren og fortsæt med pesto som anvist.
 5. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: