Peber Steak Low Carb Beef Stir Fry med Baby Corn

Peber Steak Low Carb Beef Stir Fry med Baby Corn

Et hurtigt og nemt peber bøf lav carb oksekød røre stege middag med valgfri baby majs. Det er et simpelt måltid, der er fantastisk til travle weekender.

Jeg er tilbage på vej i denne uge, og så er mine blogindlæg begrænset. Jeg lavede middag på hotellet den anden nat med nogle mørbradsstig og grøntsager.

Jeg plejer at lave min peberbøf med bare skiver grøn peber og løg omrøres stegt med lidt sojasovs og krydderier. Denne gang tilføjede jeg en dåse af babymøller til den lave carb beef beef fry. Hele kan kun have 10 gram kulhydrater, hvoraf 6 er fibre, så net carb er kun 4g.

Jeg forstod aldrig, det var sådan en lav carb vegetabilsk. Korn er meget højt på det glykæmiske indeks, men den mindre version er ekstremt lav, fordi den hovedsagelig er fiber.

Jeg har set et par opskrifter til lavcarb majsbrød ved hjælp af babymøller, og jeg har haft mening om at prøve det, men i det sidste har jeg ikke haft meget tid til madlavning. Når tingene går langsomt, begynder jeg at arbejde på denne liste med opskrifter for at prøve.

OPDATERING: Jeg lavede nogle kokosmelbrød med babymøller. Den lave carb majsbrødrecept med baby majs er tilgængelig her.

En masse lavt carb-æter kan være væk fra at spise enhver form for majs. Der er bekymring for GMO'er, og jeg er imod genetisk modificerende planter, så overskydende kemikalier kan anvendes på dem. Imidlertid er det muligt at købe ikke-GMO babymad.

Du kan altid forlade baby majs ud af low carb peber bøf opskrift, hvis du holder dig væk fra majs. En anden lav carb vegetabilsk kunne bruges på det sted. Eller du kan tilføje i nogle røde eller gule peberfrugter for at erstatte den.

Denne low carb oksekød stege stege opskrift er super let at tilpasse til din smag. Faktisk kan du endda erstatte peberen med en lav carb veggie som broccoli. Selvfølgelig ville det ikke være peberbøf mere.

Selvom det ikke er nødvendigt, kan jeg gerne tilføje lidt blomkålrisiko på siden. Jeg piske det hurtigt op i mikrobølgeovnen ved hjælp af denne opskrift.

Du kan også forklare blomkålen og opbevare den i enlige portioner i fryseren. Så, når du vil have en servering, skal du bare pope den i mikrobølgeovnen eller damp den op!

Nogle butikker sælger endda ristet blomkål. Jeg har set det frosset hos Trader Joe's og Green Giant mærke sælges i produktionen af ​​Target Store.

Tilføjelse i blomkål ris virkelig fuldfører denne low carb oksekød stir-fry. Og det minder mig om de retter, min far plejede at tjene, da jeg voksede op.

Ting bør begynde at slappe af om et par uger. Jeg glæder mig virkelig til ferien og nyder min slutningen af ​​året ferie tid væk fra arbejde.

Det er lidt af en tradition at tage ud i sidste uge af året. De fleste af min familie er lokale, så jeg rejser ikke. Jeg kan bare slappe af hjemme i ferien.

Hvordan kan du lide at bruge din tid til at fejre årets udgangssæson?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: