Paleo Madlavning med din Instant Pot Cookbook Review

Paleo Madlavning med din Instant Pot Cookbook Review

Fik en elektrisk tryk komfur og ikke sikker på hvad jeg skal gøre med det? Tjek den Paleo Madlavning med din Instant Pot kogebog for gode ideer!

Jeg startede min cookbook-samling for over tyve år siden. At være en foodie, jeg kan bare ikke synes at få nok inspiration ved at gennemse dem.

En af de frynsegoder, du får for at være en madblogger, er, at nye kokebøger altid kommer i posten. Baseret på mine interesser modtager jeg bøger med både paleo og lav carb opskrifter.

For et par uger siden modtog jeg en kopi af Jennifer Robins seneste kokbog, "Paleo Cooking med din Instant Pot." Nå, jeg har lige tilfældet dette mærke af elektrisk trykkomfur og kunne bruge nogle ideer om, hvordan man bruger det.

Jennifer er grundlæggeren af ​​Predominately Paleo og har allerede skrevet en række populære kokebøger. Jeg har gennemgået sine tidligere bøger Down South Paleo og The New Yiddish Kitchen.

Der er over 80 lækre opskrifter i kogebogen. Selvom ikke alle er lavt carb, kan de fleste let tilpasses, hvis de ikke er.

Størstedelen af ​​opskrifterne i Paleo Cooking med din Instant Pot er salte. Og jeg lærte et par tricks, som hvordan man får perfekt kogte courgette nudler og hvordan man får friske eller frosne grønne bønner til at smag som dåse.

Nu har jeg aldrig lavet collard greens, men Jennifer's SteamedGreens og Bacon opskrift ser så godt ud, jeg er villig til at prøve. En anden interessant opskrift på min liste over ting at prøve er Caulifredo Sauce, der bruger blomkål som fortykningsmiddel.

Egg Roll Soup lyder også fantastisk og er en, som jeg forsøger snart. Andre opskrifter Jeg vil gerne prøve fra Paleo Cooking med din Instant Pot kogebog er Carnitas og Pressure-Cooked Sirloin Steak.

For dem med en sød tand, vil du nyde de søde godbidder mod slutningen af ​​bogen. Selv om opskrifterne bruger ahornsirup eller honning, er det nemt at erstatte dem med lavcarbon sødestoffer.

Chokolade Pots de Creme er det fremhævede billede, og jeg vil bare elske at grave ind i det. Jeg har også øje på citronflaske og hvide chokoladefondue opskrifter.

Der er også en interessant opskrift på en skjult spinat chokolade bundt kage. Det kalder for pilroot eller tapioka mel, men jeg tror jeg kunne få et lavt carb mel til arbejde.

Jeg er begejstret for at prøve et par lave carb desserter i min elektriske tryk komfur. Paleo Cooking med din Instant Pot kogebog har været en stor inspiration.

Selvom jeg har lavet varme drikke i min langsom komfur, har jeg aldrig prøvet dem i min Instant Pot. Der er nogle gode opskrifter bag på kogebogen.

Den håndfri varme chokolade lyder sikkert som en vinder. Og 5 minutters eggnog ville være perfekt til at tjene over helligdage.

Jeg fandt mange gode opskrifter, som jeg nemt kunne tilpasse til en lav carb diæt i Paleo Cooking med din Instant Pot kogebog. Så selv om det ikke er beregnet til en keto diæt, ville mange af opskrifterne arbejde for en.

Der er mange mennesker, der flytter over til en paleo kost, så det er en fantastisk bog at have eller dele med en ven. Hvis det ikke var til mejeri og lejlighedsvis erytritolsødemidler, følger jeg stort set en paleo diæt.

Hvor skal du finde Paleo Madlavning med din Instant Pot

Hvis du gerne vil vide mere om denne fantastiske nye paleo-kokbog, kan du finde ud af mere om det på Amazon.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: