Pære nektar med Reposado Tequila

Pære nektar med Reposado Tequila

Først og fremmest håber jeg, at alle mine medmennesker har haft en vidunderlig Thanksgiving. Du ved, jeg nævner det ikke ofte nok, men jeg er oprigtigt taknemmelig for alle jer – besøgende, læsere, kommentere, tilhængere – og værdsætter din støtte meget. Denne blog ville ikke eksistere, hvis det ikke var for din konstante opmuntring. Nogle gange vil jeg bare løbe op til hver kommentator og give hende (eller ham!) Et stort kys på kinden. Og jer, jeg kysser ikke engang mine venner på kinden. Jeg er amerikansk, ikke fransk!

Videre! Helligdage er over os, så hvad bedre måde at ringe dem ind end med en helt ny cocktail serie? Jeg havde så meget sjov at blande og fotografere mine sommercocktails, at jeg besluttede at være vært for en vinter-tema-serie. For de af jer, der er ny på min måde at lave cocktails på, bør jeg forklare, at mine cocktails er lavet med basiske væsker og friske, sæsonbestemte ingredienser. Ikke en eneste kræver raffineret sukker i form af simpel sirup; Jeg foretrækker at sød min med frisk frugt, juice eller naturlige sødestoffer som agave nektar, honning eller ahornsirup. Jeg tror også, at de fleste likører er dyre og alt for søde, så jeg undgår dem.

I dag præsenterer jeg min første feriecocktail, der indeholder reposado tequila, pære nektar, honning og krydderier. Hvis du braved butikkerne her til morgen for Black Friday tilbud, skal du bruge i det mindste en af ​​disse.

Hvis du er afskrækket af ideen om tequila kombineret med pærer, kan du høre mig: reposado tequila smager lidt anderledes end sølv eller blanco tequila anvendt i margaritas. Reposado er spansk for udhvilet, hvilket betyder at reposado tequila er i en kort periode (mellem to måneder og et år) i egetræsfad. Bourbon er også alderen i egetræsfade, så naturligvis deler bourbon og reposado tequila nogle af de samme egetræsmag. Hvis du har bourbon på hånden, er du velkommen til at erstatte den for tequila; drikken er god begge veje.

Denne cocktail er et lækkert efterår / feriedrink. Det er nemt at blande op – kombinér kun reposado tequila, pære nektar, honning, kanel og citron. Sip og nyd!

ingredienser

  • 1 ½ oz reposado tequila (Jeg brugte Milagros 100% agave reposado tequila)
  • 3-4 ounces pære nektar (jeg kan godt lide R. W. Knudsen)
  • Lille stribe kanel
  • En dråbe vanille ekstrakt
  • Lys drizzle af honning
  • Halvdelen af ​​en citron, juiced
  • Kanelstang til garnering (valgfri)

Instruktioner

  1. Fyld et dobbelt gammeldags eller højt kugleglas med is.
  2. Hæld i tequila og pære nektar. Tilsæt kanel, vanille og honning til glasset. Klem i en halv citrons værd af juice.
  3. Bland ved at hælde i en cocktail shaker eller et andet glas, ryst det eller rør godt og hæld det tilbage i det originale glas. Garnér med en kanelstang.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: