Pære, Granatæble og Spinat Salat - Mynutritionalpal.com

Pære, Granatæble og Spinat Salat

Med helligdage lige rundt om hjørnet er det bestemt ikke for tidligt at begynde at planlægge din ferie menu. Min familie kommer til at komme til mit hus i år, så jeg ved, at jeg har tænkt på, hvad jeg skal tjene allerede. I dag tænkte jeg på hvilke salater vi ville have, så jeg troede jeg ville teste noget ud. Jeg tilfældigvis havde en flok granatæble på hånden, så jeg besluttede at bygge en salat omkring dem. Jeg elsker, hvordan festlige arilerne ser i denne salat, når de er parret med grønne, og selvfølgelig er jeg forelsket i hele smagskombinationen af ​​denne salat!

Jeg testede først en salat, der lignede bacon og troede det eller ikke bacon syntes ikke at have et sted med denne slags salat. Det er nok første gang, jeg ikke kunne lide bacon i noget. Jeg elsker bare frugtheden og sødheden af ​​denne salat uden den overvældende distraktion af salt svinekød. Jeg elsker dog den lette tang af feta og dybden af ​​smag fra ristning af møtrikkerne parret med sødheden af ​​denne salat, de balancerer bare ting ud. Jeg har også virkelig nydt den svage honningsmag i vinaigretteen, som jeg følte bragte salat og dressing sammen, mens det er blidt sødme tonet ned på surhedsgraden af ​​dressingen.

Denne salat har helt sikkert lavet skåret til min ferie menu (jeg tror ikke, jeg vil gerne vente til ferien troede at gøre det igen)! Jeg håber du elsker det også!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Pære, Granatæble og Spinat Salat

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 6 portioner

Forberedelsestid: 20 minutter

ingredienser

Salat

 • 2/3 kop hakkede valnødder eller pekannøtter, ristet
 • 3/4 kop granatæble arils
 • 3 oz fetaost, smuldret
 • 1/2 kop tørrede tranebær
 • 2 Bartlett pærer (fast men moden), kernet og skåret
 • 9 oz baby spinat

Forbinding

 • 1/4 kop æble cider eddike
 • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
 • 1 1/2 spsk honning
 • 1 tsk dijon sennep
 • Salt og peber til smag

Instruktioner

 1. Pisk alle ingredienser på dressing i en skål for at blande godt. Placer alle salat ingredienser i en stor salat skål, dryss med ønsket mængde dressing derefter kaste til jævnt frakke. Server med det samme.
 2. Opskriftskilde: tilpasset med nogle ændringer fra Williams Sonoma

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: