Pære, Dato & Valnødssalat med Blå Ost

Pære, Dato & Valnødssalat med Blå Ost

God elskværdig almægtig. Hvis man gør det samme igen og igen og forventer forskellige resultater, er mærket med sindssyge, er jeg en særlig slags skør. Du ser, tænkte jeg måske Jeg kunne flytte et helt hjems værdighed af ejendele og få dem organiseret på en dag. Tre uger senere ser mit andet soveværelse stadig ud som et fotografiet studio eksploderet inde.

Jeg troede måske, jeg kunne forlade byen i weekenden og komme tilbage til arbejde med det samme, men i går fungerede det ikke så godt. Brandalarmerne gik ud i mit nye lejlighedshus for første gang, og jeg er stadig ved at komme ud af chokket. Jeg forstår, at brandalarmer skal være højt, men glem defibrillatoren – det kan bringe en mumie tilbage til livet. Mine ører smerter bare ved at tænke på det.

Og i sidste uge troede jeg måske, at jeg måske ikke kunne sove for en aften for at afslutte cookbook-redigeringer, som jeg formåede at gøre – men jeg sov fjorten timer i aftes for at indhente. Måske skal jeg tillade mere tid til genopretning og formildende omstændigheder, siger du? Ja ja, det ved jeg. (Forresten, hvis du ikke har stemt for omslaget endnu, har du bare en dag tilbage!)

Jeg forsøger også at gøre op for al den friske, sunde mad, jeg ikke spiste, mens mit køkken var i shambles. Denne grønne salat fik mig nogle bonuspoint i dette område. Det kommer fra en ny kokbog kaldet The Gourmet Kitchen af ​​Jennifer Farley fra Savory Simple, som tilbyder en række gourmetopskrifter med friske ingredienser.

Du kender mig; Jeg kunne ikke lade være med at tinker med denne opskrift. Jennifer oprindelige opskrift var inspireret af bacon-indpakket, blå ost-fyldte datoer, som jeg elskede før jeg svor ud af bacon. Jeg nød virkelig det uden de to skiver friskkogt, smuldret bacon. Jeg tweaked også mængderne af valnødder og blåost (lidt mere valnødder, lidt mindre ost).

Denne salat er et sjovt alternativ til min yndlingsgrøn salat. Det ville være en god tilføjelse til dit feriebord, eller dit spisebord generelt denne tid på året. Med alle de rige måltider og ferie godbidder bliver passeret rundt, er det nemt at glemme grønne!

Denne friske grøntsalat med pærer, valnødder, datoer og blåost er en frisk mulighed for dit feriebord! Det er også en god salat til eftermiddag. Opskrift giver 4 sidesalater.

ingredienser

vinaigrette

 • ¼ kop ekstra jomfru olivenolie
 • 1 ½ spsk hvidvineddike
 • 1 tsk honning eller ahornsirup
 • 1 tsk Dijon sennep
 • Knivspids salt
 • Flere vendinger af friskmalet sort peber

Salat

 • ⅓ kop hakkede rå valnødder
 • 5 til 6 ounces rødbladsalat, revet i små stykker (ca. 5 til 6 kopper), eller forårsmix
 • 7 Medjool datoer, pitted og skåret tynd
 • 2 Bosc * eller Bartlett pærer, unpeeled og skåret i ¼-tomme tykke stykker
 • ⅓ kop smuldret blå ost (Jennifer brugte Roquefort; jeg brugte en mere generisk blåost indstilling fra Whole Foods, men jeg tror Gorgonzola ville fungere godt)

Instruktioner

 1. For at gøre dressingen: I en lille skål, kombiner alle ingredienserne til dressing og visp til at kombinere. Smag og juster om nødvendigt – jeg tilføjede lidt mere sennep og en anden knivspids salt.
 2. For at lave salat: Først skal du valnødderne i en medium stegepande over medium varme indtil duftende, omrør ofte, ca. 4 til 5 minutter. Sæt til side.
 3. I en medium servering skål, kombinere grønne, datoer, pærer og ristede valnødder. Når du er klar til at tjene, drys i en del dressing (du behøver ikke alt det) og kast, indtil grønne er let overtrukket, og tilføj mere om nødvendigt. Serveres i individuelle skåle med blåost sprinklet på toppen.

Noter

Opskrift tilpasset fra The Gourmet Kitchen af ​​Jennifer Farley.
* Pære noter: Dette var min første oplevelse med Bosc pærer, som du sikkert vil se igen i en anden opskrift. Jeg lærte at de er mere faste end de fleste sorter, men du ved, at de er modne, når de giver et forsigtigt pres i nakken.
Gør det mejeri fri / veganer: Udelad osten. Hvis du er veganer, skal du bruge ahornsirup i stedet for honning.
Gør det møtrik gratis: Substitutive solsikkefrø til valnødderne.
Skift det op: Hvis du ikke kan lide ost, ville ged ost være fedt i stedet. Jeg tror, ​​at denne salat også ville være fantastisk med skiver af Golden Delicious æbler, i stedet for pærerne.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: