Orange, Chokolade Chunk og Sea Salt Cookies - Mynutritionalpal.com

Orange, Chokolade Chunk og Sea Salt Cookies

Siden det er ferien besluttede jeg at lave en af ​​mine meget yndlingskager, disse Orange Chocolate Chunk Cookies med Sea Salt. Jeg har en svaghed for chokolade og orange kombinationen, og jeg ønsker, at der var mere af det omkring. Jeg mener chokolade appelsiner i juletiden, og de orange geléstænger skar det bare ikke for mig (jeg er heller ikke en stor fan af. Jeg ville ønske, de tilbød bedre chokolade til chokolade appelsiner og stængerne er bare for meget for mig. Jeg er nok bare for kræsen, jeg ved det). En cookie jeg elsker, der altid er tilgængelig, er de Orange Milanos (en dag vil jeg komme rundt for at gøre dem hjemmelavede, fordi de er fantastiske, så jeg kan kun forestille mig, hvor godt de ville være friske). Disse er dog min foretrukne brug af appelsin og chokolade, fordi det tilføjer i en af ​​mine yndlings ting, chokolade chip cookies.

Disse cookies er sej, generøst størrelse (som enhver chokolade chip cookie skal være) og de er dekadent lækre! De har let skarpe ydersider og bløde og ømme indersider. Jeg valgte at tilføje tre slags chokolade, fordi det altid er min foretrukne måde at lave chokoladechipkager på, jeg elsker hvordan det tilføjer forskellige niveauer af sødme og varierende intensiteter af chokolade, så hver bid er en smule anderledes. Og når du lægger alt den sarte appelsinsmag og smeltet chokolade af med havsalt, har du en cookie, der er bestemt til storhed. Prøv disse og du vil se, hvorfor de er en af ​​mine favoritter. Nyd og lykkelige helligdage!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Orange, Chokolade Chunk og Sea Salt Cookies

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 2 dusin

Prep Tid: 25 minutterKok Tid: 12 minutterTotaltid: 1 time 40 minutter

ingredienser

 • 2 3/4 kop all-purpose mel
 • 1 tsk bagepulver
 • 3/4 tsk bagepulver
 • 1/2 tsk bordsalt
 • 1 kop usaltet smør, blødgjort
 • 1 kop pakket lysebrunt sukker
 • 3/4 kop granulat
 • 1 spsk appelsinsalat
 • 2 store æg
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 3/4 tsk orange ekstrakt
 • 4 oz bittersød chokolade, hugget i bidder *
 • 4 oz halv sød chokolade, hugget i bidder
 • 4 oz mælkchokolade, hakket i bidder
 • Flaky eller groft havsalt

Instruktioner

 1. I en blandeskål, pisk mel, bagepulver, bagepulver og salt i 30 sekunder, til side. I skålen af ​​en elektrisk stativmixer, der er udstyret med paddlefastgørelsen, piskesmør, brunt sukker, granulatssukker og appelsin skræl indtil kremet i ca. 2 minutter. Tilsæt i et æg og bland til kombineret, og tilsæt derefter i andet æg, vanilleekstrakt og appelsinekstrakt og bland til det er kombineret. Med mixer sæt på lav hastighed, langsomt tilsæt i mel blanding og bland bare indtil kombineret. Rør i chokoladebiter. Skab dejen i store bolde, ca. 3 spsk hver (58 gram hver). Overfør bolde til plader, dække med plastfolie og chill 1 time. Forvarm ovnen til 350 grader i løbet af de sidste 10 minutter af afkøling.
 2. Overfør kølet kage dej bolde til Silpat eller pergament papir foret bagning ark og drys tops let med havsalt (hold dem, der ikke er i øjeblikket bagning i køleskab). Bages i forvarmet ovn ca. 11-12 minutter. Lad afkøle på bakkepladen flere minutter før overførsel til et trådstativ for at afkøle. Opbevares i en lufttæt beholder.
 3. * Jeg brugte 4 oz Ghirardelli bittersød bagechokolade, 4,25 oz Hershey's Special Dark chocolate og 4,25 oz Symphony bar (ingen karamel!). Du kan bruge alle en type chokolade – lige hvad du foretrækker. Jeg elsker bare de tre typer af chokolade.
 4. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: