Nemmeste Eggnog Ice Cream - Mynutritionalpal.com

Nemmeste Eggnog Ice Cream

Det bliver ikke lettere end dette! Denne opskrift indeholder et stort antal 2 ingredienser. Kan du gætte =)? Eggnog og sukker. En dag sad jeg med deres iskrem, og da det var æggesæsonen, troede jeg, at ægglasset var godt. Så jeg forsøgte at bestemme hvilke ingredienser jeg ville gøre med. Ofte når jeg forsøger at efterligne smag af noget, ser jeg på de ingredienser, der er anført på pakken, uanset hvad jeg prøver at efterligne. Eggnog ingredienser ligner meget is ingredienser. Du har din creme, mælk, sukker og æggeblommer. Hvilket førte mig til, hvorfor ikke bare bruge æggesneg, snarere end at bruge en hel liste over ingredienser, lave en vanille og give det tid til at afkøle før behandling. Dette er nok det nemmeste, jeg nogensinde har lavet, ved siden af ​​toast. Jeg elsker enkelheden ved denne opskrift. Og det smager nøjagtigt som eggnog, forestil dig det =). Jeg troede, at æggeblommen havde brug for lidt mere sukker, men hvis du ikke kan lide din is så sød som jeg kun tilføjer så meget som du gerne vil.

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Nemmeste Eggnog Ice Cream

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

  • 1 quart eggnog
  • 1/4 kop sukker

Instruktioner

  1. I en blandeskål piskes æg og sukker sammen, indtil sukker er opløst. Hæld blandingen i en ismaskine og behandle efter fabrikantens anvisninger. Overfør is til en lufttæt beholder og fryse indtil fast (eller nyd som shake, ingen fortsat frysning er nødvendig).
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: