Nem Hamburger Stew Opskrift med Crock Pot Mulighed

Nem Hamburger Stew Opskrift med Crock Pot Mulighed

Leder du efter en let hamburger gryderet opskrift? Her er en, der er AIP Paleo-venlig og endog sikker for dem der styrer autoimmune sygdomme.

KLIK HER for at gemme opskriften til Pinterest!

Undskyld, hvis du leder efter en gammeldags hamburger gryderet opskrift som "Omma" plejede at lave.

Kartofler, en hæfteklammer i traditionel tysk hamburger gryderet med kål, er verboten for mig. Og ikke fordi hvis jeg spiste en kartoffel, ville mit ansigt svulme eller give mig forfærdelige mavesmerter.

Nej, intet sådan. Det er simpelthen fordi jeg følger en lav carb livsstil.

Og at lave en undtagelse kan potentielt forårsage en dominolignende effekt. Hvis jeg tillader en høj stivelse veggie at snige sig ind i en opskrift, kan jeg snuble og lade det ske igen og igen.

En anden grund jeg er opmærksom på at lave mad med kartofler og andre grøntsager, der bliver til sukker ret hurtigt, er på grund af min skjoldbruskkirtlen. At spise en diæt rig på stivelsesholdige grøntsager vil sandsynligvis få mig til at gå hurtigt op.

Selvfølgelig var det i krigstid, hungersnød og modgang, traditionelle tyske bønder, ikke bekymret for at spise en lavglykæmisk indeksdiet.

Men tider er heldigvis forskellige både her og her. (Selvom det er trist, hvor mange mennesker stadig lever i fattigdom i Amerika.)

Desuden ville traditionelle tyske / europæiske kokke heller ikke være bekymret for oksekødets nutidige ernæringsmæssige omdømme.

Sund oksekød … er det en oxymoron?

Du kan se, i disse lande, oksekød, for mange en ernæringsekspert eller læge, er et ord med fire bogstaver. Oh vent; det er et fire bogstav ord. Et beskidt fire bogstav ord er hvad jeg mener.

Jeg kunne ikke være mere enig i, at kød fra fabriksopdrættet er modbydeligt og meget betændende. Imidlertid er sammenligning af græsfødt kød og industrielt 100% kornfoderet oksekød som at sammenligne økologiske æbler versus arsenisk-malede appelsiner.

Hvis du vil lave denne hamburger gryde langsom koge opskrift, vær så opmærksom på dette. Jeg er klar over, at økologisk og græsmatet kød er dyrere.

Men overvej det mulige bjerg af montering medicinske regninger forårsaget af en levetid forbruge fabriksopdrættet kød. Det er astronomisk i forhold til at betale et par ekstra bukke til et pund af oksekød.

Lad os nu lave madlavning.

Nem hamburger gryderet opskrift

Lad mig gå tilbage i et sekund. Hvis du er bekymret for helbredsmæssige konsekvenser af malkekød, kan du også bruge venison.

Uanset hvad, for at gøre nok for hele familien (jeg har 5 mund til at fodre), brug to pund til gryderet.

Jeg bruger min emaljerede støbejern nederlandske ovn til denne opskrift. Hvis du ikke har et støbejern, har du forhåbentlig en tyk keramisk kogepande med et stramt låg. Det vil gøre for denne opskrift.

Har du ikke en Crock Pot eller Slow Cooker? Intet problem

For at gøre denne enkle hamburger gryderet opskrift uden langsom komfur, brug kun din ovnen top.

Opvarm et par spiseskefulde olivenolie i den hollandske ovnspande. Opvarm ikke olivenolie for højt, da den ikke har et højt røgpunkt. Mellemvarme vil gøre.

Tilsæt mursten af ​​jordkød til olien (foto 1). Tilføj derefter løg og hvidløg (foto 2).

Kog kødet med en spatel, indtil kødet brænder (foto 3-4).

Græskar er ikke kun for Halloween og spicing up trendy lattes. Jeg elsker dette lav-stivelse veggie hele året. Jeg bruger næsten et pund af det pureed i opskriften. Sammen med oksekødsbægeren tilføjer jeg derefter græskar (foto 5), radiser, selleri og krydderier til jorden kød (foto 6).

Dernæst giver jeg det godt at kombinere (foto 7) og derefter bringe disse blandinger til kog. Så bring det til en simmer og lad kog i 20 minutter, dækket.

Jeg tilføjer derefter spinat (foto 8) og lad det sidde dækket i yderligere 10 minutter, stadig smage. Dette tage på gammeldags hamburger gryderi bør være klar til at nyde på dette tidspunkt (foto 9).

Hamburger Stew With Slow Cooker

Hvis du har en Crock Pot, foretrækker nogle mennesker at lave kødkødet eller venison på ovnen øverst i den hollandske ovn først og derefter tilsætte den til langsom komfur. Alternativt kan du lave et stort parti af brudt kød og holde det frosset i din fryser. Dette er en bekvem måde at tilføje den til den langsomme komfur.

Virkelig, valget er din i denne enkle hamburger gryderet opskrift. Gryden kan også laves ved at tilsætte kødet til den langsomme komfur sammen med alle andre ingredienser med undtagelse af spinat. Du skal måske bare bryde den op, da den koger, hvis du ikke brænder først.

Jeg tilføjer spinat kun i den sidste time med madlavning. Hvad angår de øvrige ingredienser, kog dem i op til 6 timer (minimum fire timer) ved lav indstilling.

Det er det. Ret simpelt, ikke?

Nu, hvis du vil justere veggies, kan du erstatte spinat med kale eller kål. Eller tilføj dem begge i. Hvis du hopper over spinat og vil udskifte med kale, skal du tilføje kalenderen i løbet af den sidste time af tilberedningstiden.

Hvor er oksekødet?

Du kan også undre sig over, hvorfor hvis jeg bruger så meget jordkød, tilføjer jeg også oksekødsbæger for min nemme hamburgerstikopskrift. Er det ikke overdrive det på oksekød? Det tror jeg ikke.

Personligt finder jeg, at oksekødsbæger gør denne stuvning mere hjertelig og mere traditionel smagning. Du kunne i stedet bruge vegetabilsk bouillon. Men jeg tror, ​​at i disse dage er det så nemt at finde en sund, græsfødt oksekødsbæger.

Det er sikkert nemmere end at lave din egen … som Omma plejede at gøre.

For flere af mine stew opskrifter, kan du klikke her. Og hvis du virkelig kræver potatis i en gryderi, lad mig narre dig med denne opskrift.

Nyd denne hjerteopvarmende lavkarbo gryderet! Og hvis du prøver det, så lad os vide hvad du synes i kommentarerne.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: