Mini Jordnøddesmør Chokolade Chip Muffins - Glutenfri

Mini Jordnøddesmør Chokolade Chip Muffins – Glutenfri

Lækker lav carb glutenfri mini jordnøddesmør chokolade chip muffins i perfekt bid størrelse dele. Så godt, de er svært at modstå!

Jeg har et overlag af jordnødemel i mit spisekammer. Tilsyneladende har jeg lagt et par poser i et stykke tid. Så hvis jeg begynder at sende flere peanutsmørreopskrifter end normalt, vil du vide hvorfor.

Jeg nød virkelig de jordnøddesmør blomstre cookies, jeg lavede til ferien. Jeg elskede dem så meget, jeg lagde dem et par gange siden at skrive opskriften.

Selvom jeg virkelig elsker peanutsmørkekagerne, regnede jeg med at jeg ville prøve noget lidt anderledes. For at holde delstørrelsen under kontrol, bage jeg nogle mini-jordnøddesmør chokoladechipsmuffins! Inspiration kom fra denne opskrift.

Jeg holdt et vågent øje på muffins for at sikre, at de ikke overkogte. Da jeg tog dem ud, var de bare lidt underbagt, hvilket efterlod dem meget fugtige og smagfuldt.

Centrene af muffins var stadig lidt gooey, som er lige, hvordan jeg kan lide dem. Tekstur mindede mig om en blødbagt chokoladechipkage.

Disse lækre glutenfri mini chokolade chip jordnøddesmuffiner er så let at lave. Du kombinerer bare de tørre ingredienser, derefter de våde ingredienser, og bland derefter de to sammen. Hvis du ikke vil tilføje chokolade chips, kan du forlade som det er.

Jeg ønskede chokolade jordnøddesmør smag, så jeg tilføjede en lille mængde sukkerfrie Lily's bagning chips. For at få smeten i mini muffins kopperne med lethed, brugte jeg en cookie scooper, som var den perfekte størrelse!

Bagningstiden var omkring 10 minutter, og indersiden af ​​muffinsne blev med vilje lidt blød. Dette giver dem en tekstur af en blød bagt cookie.

Med alt jordnødemel, jeg har i mit køkken, vil jeg helt sikkert bakke disse småcarcinochip-chokolade-jordnøddesmørboller igen snart. Hvis jeg har tid, vil de bage i mit køkken i weekenden!

Jeg må advare dig om, at disse små muffins er meget vanedannende, og du bliver nødt til at have selvkontrol med dem. For at holde kulhydrater inden for snack grænser, bør du ikke spise mere end to. Du må muligvis låse dem op et sted ude af stedet og holde dem ude af tankerne!

Du kan helt sikkert gøre disse til større muffins, hvis du vil. Du vil sandsynligvis nødt til at tilføje yderligere 5 minutter eller så til tilberedningstiden for muffins med regelmæssig størrelse.

En af mine døtre elsker virkelig mini chocolate chip muffins, så jeg besluttede at prøve denne mini størrelse. Jeg er glad for, at jeg gjorde det fordi jeg foretrækker bide størrelse bites!

Jeg tænker på, at disse velsmagende små, lavt glutenfri glutenfri jordnøddesmør chokoladechipsmuffins også kunne presses ind i cookies. Smeten er rigtig tyk, svarende til kagedej, og de spredte sig ikke helt i muffinkopperne. Jeg har måske lige ved et uheld opdaget en ny jordnøddesmagekageopskrift!

Jeg har stadig to og en halv poser med jordnøddeflød tilbage, så der vil sandsynligvis være mere lækre jordnøddesmørbrød i min fremtid. Disse yummy glutenfrie muffiner varede ikke længe. Så måske laver jeg et dobbeltbatch til at fryse i individuelle portstørrelser, så jeg er ikke fristet til at spise dem alle på én gang!

Hvad er din favorit peanutmel opskrift?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: