Mine Favorit Chokolade Chip Cookies (med 5 hemmelige ingredienser!) - Mynutritionalpal.com

Mine Favorit Chokolade Chip Cookies (med 5 hemmelige ingredienser!)

Gå nu og tag din favorit chokoladechip opskrift, som du "elsker" og ødelægge det som om det er et dårligt brevebrev, du aldrig vil se igen. Jeg laver bare sjov. Men i virkeligheden ved du ikke, hvad chocolate chip cookie love er, indtil du har prøvet denne opskrift. Jeg er temmelig sikker på, at disse cookies er lige så gode, at du vil slippe dit liv af uanset chokolade chip cookie opskrift du anser for at være den bedste uden nogensinde at se tilbage. Jeg gjorde. Søg i min blog, og du vil bemærke, at jeg har slettet min gamle chokolade chip cookie opskrift. Det er ingen steder, der med god grund findes.


Sandfærdigt kan jeg ikke tro, jeg deler denne opskrift med verden. Jeg tror, ​​at denne opskrift kunne tjene millioner =). Dette er mit mesterværk. Jeg har brugt, hvad der føles som årtier, og prøver hver chokoladechiprecept derude og hvert trick sammen med enhver dekorativ ingrediens. Jeg har brugt timer med at tænke over, hvad der ville skabe den perfekte chokoladechipkage. Hvordan kunne det gøres, og hvad var det ikke sket før?
Så du har sandsynligvis bemærket, at jeg nævnte en kæmpestor fem hemmelige ingredienser, ja fem! Her er de:

1. Kølet smør, næsten hver cookie opskrift derude kræver blødgjort smør. Ikke her.
2. Melasse, jeg bruger dette, fordi hvorfor købe brunt sukker, når du kan lave dit eget brune sukker til næsten halvdelen af ​​prisen og frisk?
3. Vanille bønne pasta, dette giver cookies, der friske, gourmet vanilje smag med de fancy vanilje bønner speckles.
4. Majsstivelse, ja det er blevet gjort før, dette er ikke så hemmeligt længere. Disse låner god tekstur.
5. Jeg reddede bedst til sidst: KAFFE CREAMER POWDER. Ja kaffe creme pulver. Disse giver cookien en utrolig næsten cremet tekstur, der holder dem fugtige og giver dem blot en ekstra slag smag.

Det ramte mig en dag, endelig når jeg var på ferie, for at prøve denne ingrediens. Det slog mig ikke til da, fordi jeg ikke engang drikker kaffe, så jeg køber aldrig kaffe creamerpulver. Jeg har prøvet så mange ingredienser før, brunet smør, creme fraiche, forkortelse, smeltet smør, tørmælk, flødeost, pudding mix og endda de lange kølebehov, der kræves opskrifter (virkelig hvem kan vente så længe efter en cookie?). Så så jeg det, kaffebønnerpulveret, og jeg vidste, at det var godt.
For mig er den chokoladechips, du laver, meget om, hvilken slags kok og bagere du er. Spiller du det sikkert og holder dig sammen med opskriften på bagsiden af ​​chokoladechipset og accepterer det som det bedste? Køber du den færdiglavede kagedej i købmanden? Eksperimenterer du og tilføjer usædvanlige ingredienser? Er du villig til at prøve alternative opskrifter og tips? Nå, det er en grund til, at jeg skabte disse. Jeg vil gerne have disse til at vise dig, hvad jeg handler om som kok og bager. Jeg elsker at skabe og eksperimentere! Jeg er ikke bange for fejlene, fordi jeg kender et sted undervejs, hvor jeg finder mine succeser. Jeg kan godt lide at være anderledes og fed. Jeg kan lide at gøre madlavning spændende for folk og hjælpe folk med at finde tillid til køkkenet. Og for det meste elsker jeg at se smilet af tilfredshed, den mad, jeg skaber, sætter menneskers ansigter, og hvordan det bringer familie og venner sammen til at nyde gode tider og bygge minder. Jeg mener, kom på, på en fest er maden nogensinde ikke centrum for opmærksomhed =)?
Jeg håber du nyder godt af denne opskrift og deler den med alle, du ved, fordi god mad er lavet til at blive delt.

Så tyk og fugtig …

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Mine Favorit Chokolade Chip Cookies (med 5 hemmelige ingredienser!)

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 15 cookies

ingredienser

 • 1 1/2 kopper universalmal
 • 1 tsk majsstivelse
 • 1/2 tsk bagepulver
 • 1/8 tsk bagepulver
 • 1/2 tsk salt
 • 1/2 kop koldt smør, terning i terninger
 • 1 kop minus 2 spsk granulat
 • 1 1/2 tsk melasse
 • 2 1/2 spsk original eller fransk vanilje kaffe creamer pulver *
 • 1 stort æg
 • 1 1/2 tsk vanille bønne pasta eller erstatning 1 tsk vanille ekstrakt
 • 1/2 kop mælk chokolade chips
 • 1/2 kop halv-søde chokolade chips

Instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 375 grader. I en blandeskål, visp sammen mel, majsstivelse, bagepulver, bagepulver og salt, til side. I skålen af ​​en elektrisk mixer, fløde sammen kølet smør, sukker, melasse og kaffe creamer pulver indtil godt blandet og lidt fluffy, cirka 4 minutter. Rør i æg og vanillebønnepasta. Tilsæt langsomt i tørre ingredienser og bland godt til godt inkorporeret (blandingen bliver meget tyk). Bland i mælk chokolade og halv-søde chokolade chips. Skab dejen i ca. 2 1/2 spsk bolde (lidt større end en golfbold), og slip derefter 8 pr. Ark på smørret kageplader. Bages 10-11 minutter, indtil kanterne er meget let gyldne. Cool på kikspladen flere minutter før overførsel til wire rack for at køle af. Opbevares i en lufttæt beholder. Hvis du vil nyde varme kager senere, popkage i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, hvis det ønskes.
 2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com

Opskrift Noter

* Dette er IKKE flydende kaffemaskine, der helt sikkert ville give helt forskellige resultater. Brug heller ikke lys.
Jeg har prøvet både smag, originale og franske vanille og elsker begge dele. Den franske vanilje tilføjer endnu et lag smag, det er delikat.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: