Min idé om de perfekte Snickerdoodle Cookies - Mynutritionalpal.com

Min idé om de perfekte Snickerdoodle Cookies

Er der noget der kan erstatte en frisk, hjemmelavet cookie varm ud af ovnen? Cookies er min svaghed i livet. Lad mig omformulere, at cookies er en af ​​mine mange svagheder i livet. Alvorligt, hvorfor skal de være så gode? Hvis de smagte forfærdelige, ville det være så meget nemmere at aldrig spise dem, men de smager fantastisk, så jeg kan ikke hjælpe men altid spise dem alt for ofte. Det er en grund, selvom jeg forsøger at oprette min favoritversion af forskellige slags cookies. Jeg er ikke en meget kræsen æder, men jeg tror jeg ved, at fødevarer kan mærkes fra forfærdelige, til dårlige, til acceptable, til anstændige, til gode, til lækre, til uforglemmeligt ekstraoridnære. Jeg er altid for det uforglemmeligt ekstraordinære, selv om jeg ved, at jeg ikke altid vil opnå det, skubber det mig for at gøre tingene bedre. Jeg tror også, jeg kender forskellen mellem en okay cookie og en perfekt cookie.

Lad mig fortælle dig, hvordan jeg ville beskrive den perfekte Snickerdoodle. Hvor skal man starte? Kanel, et must. Men næsten altid når jeg tilføjer kanel, kan jeg lide lidt muskatnød, de er følgesvenner i mit sind. Derfor muskatnød, et must. Als'o vigtigt er en rimelig mængde buttery godhed, forkortelse og margarine er uacceptable =), de vil kun kunne dårligt efterligne alt, hvad smør kan gøre. En anden nøgle, smag. Jeg kan ikke lide ting kedelig så undertiden tilføjer jeg mere end den gennemsnitlige cookie, dermed vaniljenog mandelekstrakt. Også det brune sukker tilføjer et andet lille lag af smag. Den perfekte Snickerdoodle skal have et blødt, sejt center og en altid så let skarp ydre, som en magisk shell at bide igennem. En cookie skal ikke være underbagt eller overbagt eller i bund og grund vil dit slutresultat ikke vise dig, hvad opskriften skal skabe. Textur er en anden vigtig faktor i en god cookie. Det skal være ømt, sejt, fluffy, fugtigt og efter min mening med en lille smule kage-y. Derfor har jeg tilføjet cremen og majsstivelsen i denne opskrift, de forbedrer begge teksturerne. En ingrediens mange Snickerdoodle opskrifter har er fløde af tartar, men jeg er ikke en stor fan af den sure tang, det giver cookies, så glæden ved at lave din egen opskrift – du gør det præcis som du har lyst til, så jeg valgte at forlade det ud.

Tror du, jeg er enig om cookies endnu eller hvad? Jeg kan ikke holde en lang samtale om politik, sport eller mode, men hvis du vil tale mad, er jeg alle dine =). Jeg håber du elsker og deler disse cookies! God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Min idé om de perfekte Snickerdoodle Cookies

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 3 dusin

ingredienser

 • 2 1/2 kopper all-purpose mel
 • 2 tsk majsstivelse
 • 1 1/2 tsk bagepulver
 • 3/4 tsk jorden kanel
 • 1/4 tsk jordnødder
 • 1/2 tsk salt
 • 3/4 kop smør, blødgjort
 • 3/4 kop granulat
 • 3/4 kop lysebrunt sukker
 • 1 stort æg
 • 1 stor æggeblomme
 • 3 spsk sur creme
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 1/4 – 1/2 tsk mandel ekstrakt (brug en 1/2 hvis du vil have en lidt mere mærkbar mandel smag)
 • 1/4 kop granulat
 • 1 1/4 tsk kanel

Instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 350 grader. I en blandeskål, pisk mel, majsstivelse, bagepulver, 3/4 tsk kanel, muskatnød og salt til side. I skålen af ​​en elektrisk stand mixer, pisk sammen smør, 3/4 kop granulat og lysebrunt sukker indtil blege og fluffy, omkring 4-5 minutter. Bland i æg og æggeblomme. Rør i cremefløde, vanille og mandelekstrakt. Tilsæt i tør blanding og bland bare indtil kombinere. Lad blandingen hvile i 20 minutter ved stuetemperatur. I en separat lille skål kombineres 1/4 kop granuleret sukker med 1 1/4 tsk kanel. Spræk dejen ud af de høje spiseskefulde (hver bold skal være ca. 1 1/2 spsk) og rul ind i bolde og rul derefter bolde i kanelsukkerblanding (giv dem en god belægning). Bag på Silpatforet eller smørret kageplader i forvarmet ovn i 10-12 minutter. Lad afkøle flere minutter før overførsel til wireholder for at afkøle. Opbevares i en lufttæt beholder.
 2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: