Microwave Mug Brownie - Mynutritionalpal.com

Mikrobølge Kaffe Brownie

Nogle gange har jeg lyst til, at mine blogindlæg virkelig ikke behøver nogen ord. Kan et billede bare sige nok =)? Men virkelig, hvordan kan jeg fortælle dig mere end hvad et foto kan vise dig? Jeg har aldrig rigtig været en, der har meget at sige. Jeg er mere af en kreativ tænker, der kan lide at læne sig tilbage og læse et madblad eller noget – MEN når det kommer til at tale om mad, har jeg virkelig masser at sige. Så selvom nogle gange billeder ikke har brug for ord, kan jeg stadig tilføje dem, fordi jeg ikke kan stoppe med at tænke og snakke om mad. Jeg kan heller ikke stoppe med at tænke på chokolade. Nogensinde. Uanset hvor meget chokolade jeg har, kunne jeg aldrig være helt tilfreds med det beløb. Hvorfor? Det er i min natur, jeg er en kvindelig, og jeg vil bare altid have det jeg ikke har =). Okay jeg kutter mest, men jeg kunne aldrig have for meget chokolade. Jeg længes efter det hver dag. Det er ligesom mit daglige vitamin, antioxidanter ret? Jeg spiser det ikke rigtig hver dag, men de fleste dage. Hmmm Jeg tror, ​​jeg er på noget selvom, måske er de ikke-chokoladedage skyldige i de "dårlige dage". Jeg elsker virkelig chokolade (hvis du ikke kan fortælle) og hver form den kommer ind. Dage som i dag vil det være kl. 18:30, bare et par minutter efter middagen, og de dessertbehov springer ind, men jeg føler mig helt som Jeg kan bare ikke rigtig vente en time for brownies. Hvad er en kvinde at gøre? Tre ord. Mikroovn. Mug. Brownie. Ja det er rigtigt. En brownie lavet i mikrobølgeovnen, i et krus, klar til at forkæle på kun 5 minutter. Det er en farlig ting jeg fortæller dig! Dette er hvad drømme er lavet af.

Efter min mening skal dette serveres varmt og fortrinsvis dækket af is – som smelter langs den øverste overflade af brownie og strømmer gennem hullerne ned ad siderne af denne dekadente lækre dessert. Det smager ligesom en stegepande brownie varm ud af ovnen. Ja, det er kærlighed. Ægte kærlighed. God fornøjelse! Prøv dit bedste for ikke at lave en hverdag =).

Ja, det kunne virkelig bruge lidt mere chokolade kærlighed. Bring på chokolade saucen!


Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Mikrobølge Kaffe Brownie

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 1 Krus Brownie

Forberedelsestid: 2 minutterKooktid: 3 minutter

ingredienser

 • 2 spsk saltet smør
 • 1/4 kop pakket lysebrunt sukker
 • 1 stort æg
 • 1/4 tsk vanille ekstrakt
 • 2 spsk kakaopulver
 • 1/4 kop all-purpose mel
 • 1 pinchbagepulver
 • 1 knivspids salt
 • 3 spsk chokolade chips (jeg brugte halvmælk chokolade og halv semi-søde)
 • For Microwave Brownie Sundaes:
 • Serveres med is (kager og fløde, vanillebønne, chokolade eller karamel)
 • Drys med chokoladesauce eller karamelsaus og drys med havsalt, hvis det ønskes

Instruktioner

 1. Tilsæt smør og brunt sukker til en 12 oz (eller større krus). Varm i mikrobølgeovn på høj effekt 45 sekunder, fjern derefter fra mikrobølgeovn og rør blandingen med en gaffel. Bland i æg og vanille ekstrakt. Rør i kakaopulver. Tilsæt mel, bagepulver og salt og rør indtil godt kombinere. Bland i chokoladechips. Indstil mikrobølgeovn på 50% strøm og kog blanding 1 minut 50 sekunder – 2 minutter 30 sekunder (tiden varierer afhængigt af varierende mikrobølger wattage, ikke overcook eller det kan resultere i en hård brownie). Serveres varmt toppet med is og chokoladesauce eller karamel sauce og havsalt, hvis det ønskes.
 2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: