Mega Crunchy Romaine Salat med Quinoa

Mega Crunchy Romaine Salat med Quinoa

Se den salat? Jeg spiste bare rester til morgenmad. Efter min årlige for mange potato chips session ved søen med min familie, søger jeg friske, lyse og tilfredsstillende crunchy ting. Sikkert er jeg ikke den eneste!

Jeg vil virkelig fortælle dig alt om Oklahoma, og hvordan træerne krymper ind i broccolifloretter og snavsen bliver rød på den kendte kørsel sydpå på I-35. Jeg vil fortælle dig om at møde min nyeste kusine, og hvordan hun lader mig holde hende i over en time (måske har jeg fået hende lidt). Og hvordan ekstra søde Cookie er efter et par dage fra hinanden. Hun har snuggled op under min højre albue nu.

Jeg har lige fået manuskriptet tilbage til min kogebog, så jeg har en travl uge med at redigere og drikke for meget kaffe foran mig. Jeg kan endelig se målstregen. Jeg er begejstret for at pakke det hele op og komme tilbage til at hænge ud med jer i kommentarerne og på Instagram. Jeg har virkelig savnet dig.

Anyway, denne salat er inspireret af en, som jeg nåede til hos Trader Joe's for et par uger siden. De kalder det "Mega Crunchy Salad with a Bite." Jeg greb en af ​​de sidste, før de lukkede, så det var ikke helt så crunchy som det burde have været, men jeg anerkendte potentialet.

Her er min version af Trader Joe's salat, som ikke er en død ringer, men tæt på. Min salat har hakket romaine, radiser, gulerødder, toasty solsikkefrø, quinoa og tørrede tranebær.

Denne salat er en stor, farverig skål med sund, knasende godhed. Den pakker rigtig godt til frokost, hvis du bare opbevarer den zippy koriander-lime dressing separat. Salater er stort set alt, hvad jeg vil spise denne tid af året, så jeg kommer snart tilbage med flere salater.

Se hvordan man laver perfekt fluffy Quinoa

Denne uimodståelige salat er modelleret efter Trader Joe's "Mega Crunchy Salad with a Bite." Det er let, men påfyldning, sundt og sprængt med friske smag. Denne salat pakker stor til senere; Bare opbevar dressingen separat og smør lige før servering. Opskrift giver 4 mellemstore salater.

ingredienser

Salat

 • ⅔ kop ukokt quinoa, skyllet
 • 1 ⅓ kopper vand
 • ½ kop rå solsikkefrø
 • ½ tsk olivenolie
 • 1 lille hoved af romaine (ca. 11 ounce) eller en 5 til 6 ounce taske med romaine, hakket i bit af bit størrelse
 • 1 kop strimlet gulerødder (jeg brugte 2 store gulerødder, omdannet til bånd med en julienne peeler og groft hakket)
 • 1 kop hakket kål (grøn eller lilla) eller broccoli slaw
 • ½ kop hakkede radiser
 • ½ kop tørrede tranebær

Zippy koriander dressing

 • ⅓ kop olivenolie
 • 3 spiseskefulde limesaft (ca. 2 mellemstore limer)
 • 2 spsk riseddike
 • ¼ kop let pakket frisk cilantro
 • 2 teskefulde honning eller ahornsirup
 • 2 medium fed hvidløg, groft hakket
 • ½ teskefulde fint korn havsalt
 • ¼ tsk chipotle chili pulver eller almindeligt chili pulver

Instruktioner

 1. Til kogning af quinoa: Kombiner quinoa og vand i en medium kasserolle. Bland blandingen med koge over medium høj varme, og sænk derefter varmen lidt for at opretholde en blid simmer. Kog, indtil quinoa har absorberet alt vandet, ca. 10 til 15 minutter. Reducer varmen som tiden går for at opretholde en blid simmer.
 2. Fjern gryden fra varme, dække, og lad quinoa dampen i 5 minutter. Fluff med en gaffel, og sæt til side for at afkøle.
 3. At skære solsikkefrøene: Kombiner solsikkefrø og olivenolie i en medium stegepande. Kog over medium varme, omrør ofte (forsigtigt, de brænder), indtil frøene er duftende og begynder at blive let gyldne på kanterne. Fjern fra varme og sæt til side for at afkøle.
 4. I en stor serveringsskål kombineres de tilberedte romaine, gulerødder, kål, radiser og tranebær. Når quinoa og solsikkefrø er afkølet, skal du også tilføje dem til skålen.
 5. Forberedelse af dressingen: I en blender eller lille fødevareprocessor skal du kombinere alle ingredienserne og blande godt og pause for at skrabe ned i siderne efter behov. Smag og juster efter behov – det skal være zippy, men hvis det er overvældende tart, tilføj lidt mere honning. Hvis du vil have lidt mere spark, skal du tilføje endnu et ¼ tsk chili pulver.
 6. Hvis du serverer salaten på en gang, drypper du i nok dressing til let frakke salaten en gang kastet (du kan muligvis ikke bruge det hele) og kaste for at kombinere. Hvis du har tænkt dig at have rester, skal du opbevare salaten separat fra dressingen og kaste lige før servering.

Noter

Gør det vegan: Brug ahornsirup i stedet for honning.
Skift det op: Denne salat er meget fleksibel. Du kan bruge dine grønne valg i stedet for romaine (hvis du bruger kale, som vil holde dig bedre til dressingen, skal du fjerne de hårde ribber og massere det, før du lægger det til skålen). Du kan også ændre de hakkede veggie komponenter – du har brug for ca. 2 ½ kopper i alt.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: