Light Fettuccine Alfredo - Mynutritionalpal.com

Lys Fettuccine Alfredo

Så vi ved alle, at ferien kan være temmelig uforgivelig, når det kommer til kostvenlighed. Jeg ved for mig, det er let at sige, og helligdage kommer kun en gang om året, så jeg fortjener at fejre og forkæle lidt. Jeg har tjent det. Personligt mener jeg, at vi skal forkæle lidt i løbet af ferien, det giver os mere grund til at se frem til dem. Jeg er også en troende i balance når det kommer til at spise. Jeg kan godt lide mine sunde fødevarer og jeg elsker min afslappende mad. De sunde holder mig godt sund og de overbærende holder mig glad. Gør det mig en følelsesmæssig æder :)? Jeg er en kvinde, hvad kan jeg sige? Anyway, jeg elsker kærlighedskærlighed Fettuccine Alfredo, men med den store pakning af kalorier og fedtstoffer kan jeg ikke lide at gøre det mere end en gang om måneden. Alligevel vil jeg have mere end det, så jeg besluttede at oprette en sundere søsteropskrift, en mere billedvenlig Light Fettuccine Alfredo. Nej dette er ikke en fedtfri opskrift Jeg tror, ​​det ville være umuligt at lave en fedtfri version, fordi det ville kræve brug af absolut ingen parmesanost, og vi kunne ikke overveje, at Fettuccine Alfredo nu kunne vi?

Da jeg lavede denne opskrift besluttede jeg, at jeg ikke kunne udelade cremen helt. I stedet erstattede jeg flertallet af fløden, der blev brugt i din gennemsnitlige Alfredo-sauce med fedmælk og kun et par spiseskefulde fløde. Jeg reducerede også mængden af ​​parmesan i forhold til din gennemsnitlige Alfredo sauce og tilsatte derefter 1 tsk citronsaft for at efterligne tangen fra manglen på yderligere parmesan. Neufchatel-osten blev tilsat for at give saucen en glat, rig og cremet tekstur uden at kalde kalorieindholdet og fedtet betydeligt betydeligt. Derefter sluttede jeg den coatede pasta med frisk persille for at tilsætte noget friskhed og let sprinkling af Romano-ost ​​for at tilføje endnu et lag smag (og jeg elsker smagsparingen af ​​Romano og Parmesan sammen, så jeg ikke kunne modstå). Den endelige kalorieindhold i denne ret er en retfærdig og afbalanceret 370 kalorier med 14 gram fedt, hvilket er så meget mindre end det er usundere konkurrent, men det var tilsyneladende lige så cremet. Tildelt du sandsynligvis vil have mere end 1 servering (jeg gik med serveringsstørrelsen i henhold til pasta servering størrelse angivet på pakken) men selv da er du langt bedre end en fuld fedt Alfredo. God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Lys Fettuccine Alfredo

5 fra 1 stemme

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Serverer 4

Kogetid: 20 minutterTotal tid: 20 minutterKalorier: 370 kcal

ingredienser

 • 8 oz. fettuccine pasta, ubehandlet
 • 1 1/2 spsk smør
 • 1 1/2 spsk mel
 • 1 1/4 kopper mælk
 • 2 spsk tunge creme
 • 1 tsk citronsaft
 • 1/2 tsk salt eller til smag
 • 1/4 tsk hvidløgspulver til smag
 • 1 1/2 oz. frisk, finskåret parmesanost (1/4 kop + 2 spsk lidt pakket)
 • 2 oz Neufchatelost (aka 1/3 mindre fedt flødeost), skåret i terninger
 • friskmalet hvid eller sort peber til smag
 • hakket frisk persille til garnering, valgfri
 • finkornet Romano ost eller mere Parmazan til servering, valgfri (ikke tilsat til kalorieantal)

Instruktioner

 1. Kørselsvejledning:
 2. Kog pasta i henhold til anvisningerne på pakken. I mellemtiden smelter smør i en medium gryde over medium varme. Når du er helt smeltet, bland i mel og kog, skal du blæse konstant i 2 minutter. Gradvist tilsæt lidt mælk til tiden, visp kraftigt indtil glat efter hver tilsætning. Rør i fløde, citronsaft, salt og hvidløgspulver. Mens du omrører konstant for at forhindre klumper i at danne, skal du koge sauce, indtil blandingen bliver tykkere og begynder at forsigtigt boble.
 3. Reducer varmen til lav, tilsæt i parmesanost og Neufchatel-ost og rør, indtil osten har smeltet. Rør et par spsk pasta vand til tynd sovs, hvis det ønskes. Dræn kogt pasta godt (Skyl ikke pasta med vand eller pasta sauce vane), og hæld drænet pasta i sauce og kast til jævnt frakke. Serveres straks garneret med jordet peber, valgfri persille og Romano-ost.

Ernæring FactsLight Fettuccine AlfredoAmount Per ServingKalorier 370 Kalorier fra fedt 126% Daglig værdi*Total fed 14g 22%* Procent daglige værdier er baseret på en 2000 kalorie diæt.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: