Low Carb Soul Bread Review

Low Carb Soul Bread Review

Er du på udkig efter en retfærdig lav carb-brødrecept, der er blevet testet tilstrækkeligt? Tjek keto venligeSoulbrød opskrift!

Har du hørt om Soul Bread? Det er en fantastisk lav carb brød opskrift, der er let at lave og har kun 1 gram carb per skive.

Brødet er opkaldt efter Souls Song, der satte op for at udvikle den perfekte lavcarb brødrecept. Hun fik hjælp til at perfektere sin opskrift fra andre, der forsøgte opskriften og tilbød ideer i Atkins og LCHF – The Road to Success Facebook-gruppen.

Low Carb Soul Bread blev et øjeblikkeligt hit og variationer af brød begyndte at dukke op overalt. Jeg lærte om lav carb-brødrecepten på Facebook, da et medlem af gruppen Atkins og LCHF kontaktede mig for at dele opskriften på Low Carb Yum Facebook-siden.

Selv om jeg delte opskriften på min lav carb opskrift side, fik det ikke meget engagement og meget få mennesker så det. Så jeg besluttede at give opskriften en prøve og dele mine tanker om opskriften her på min blog, hvor det ville blive set af mange flere mennesker.

Low Carb Soul Bread

Soul Bread bruger valleprotein som lav-carb mel erstatning. Der er mange forskellige valleprotein mærker derude, og nogle producerede ikke gode resultater.

Opskrifterne til opskriften anbefaler at bruge de to mærker, der testede godt. Disse mærker er Nature's Best ISOPURE Whey Protein og Hoosier Hill Farm Whey Protein Powder.

Jeg brugte Hoosier Hill Farm mærke af valleprotein, da det kom i et mindre beløb til den laveste pris. Opskriften kræver 1 2/3 kop valleprotein til 9 x 5-tommers brød, der ikke er så dårligt. Jeg skulle være i stand til at lave mindst to brød med mængden af ​​proteinpulver i posen.

Min søn, der er i vægtløftning og muskelopbygning, opdagede min store beholder af Designer Whey Protein Powder og brugte det meste af det. Da jeg næsten var ude, var jeg nødt til at genopbygge min forsyning alligevel.

Brødet havde en meget god stigning, efter at den var bagt. Jeg brugte en stentøjspande sprøjtet med lidt olie. Brødet dukkede lige ud!

Jeg kunne godt lide den dejlige knaske skorpe, som brødet havde. Toppen var ikke glat, men det var ikke mærkbart efter udskæring.

Hoosier Hill Farm pakken er lidt lille. Jeg vil bestille Nature's Best ISOPURE Zero Carb og prøve det i Soul Bread opskrift næste gang.

Smeten var temmelig lys og luftig. Jeg gav det en smag, og det havde en dejlig smag, så jeg slap af sødestoffet ud.

En masse kommercielle brød har tilsat sukker som smagsforstærker. Soulbrødopskriften efterlader dette som en mulighed for at tilføje et par dråber af enten væske sucralose eller stevia.

Du får 16 skiver brød ud af 9 × 5-tommers brød. Ved 1 g carb pr. Skive er det et brød, der selv er sikkert for lav carb induktion. Du kan få et stykke med dine æg, lave en grillet osteband sandwich eller bare server den med et smørlag.

Low Carb Soul Bread har en meget flot lysstruktur. Det er et godt brød at lave smørbrød med. Jeg fandt det lidt tørt i nærheden af ​​kanterne, men ellers var det meget godt.

Brødet var perfekt serveret varmt ud af ovnen med lidt Kerry Gold smør. Jeg tog også nogle skiver i arbejde til morgenmad og det holdt mig fuld hele morgenen.

Hvis du har søgt efter den perfekte lav carb brødrecept, opfordrer jeg dig til at give Soul Bread et forsøg. Bare vær sikker på at bruge det valleprotein, der testede, da ikke alle mærker af valleprotein gav gode resultater af dem, der eksperimenterede med opskriften.

Der er andre lækre variationer af det lave carb Soulbrød, der har poppet op på grund af populariteten af ​​denne nye lavcarb brødopskrift. Lover af brødet er kommet op med variationer såsom bacon cheddar, kanel pecan, citron blåbær, ristet løg og cheddar, græskar pecan, rosmarin hvidløg, og gløgg kanel.

Er du klar til at prøve denne vidunderlige nye lav-carb brød opskrift?

Du kan finde den oprindelige Soul Bread opskrift og varianter hos Low Carbe Diem.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: