Low Carb Salat Wraps med Tyrkiet & Brændte Peber

Low Carb Salat Wraps med Tyrkiet & Brændte Peber

Hurtigt og nemt low carb salat wraps Lav en perfekt keto-frokost på farten. Sæt kun deli kød, ost og grøntsager i et stort salatblad.

Nu da min yngste er begyndt at gå i skole til hele børnehaven, finder jeg mig meget travlere om morgenen før arbejde. Ikke alene skal jeg få min frokost klar til arbejde, jeg skal pakke en frokost og snack for hende også at tage i skole.

Jeg forsøger normalt at lave mad middage i weekenden, så jeg har rester til at bringe til arbejde. Men mellem slutningen af ​​sommeren picnics, fald sport og skole projekter, har jeg ikke haft tiden.

For en ændring af tempoet lagde jeg op på nogle McKenzie kalkunskiver til at pakke hurtige og nemme frokoster til mig og min datter. Jeg laver lavt carb salat wraps til mig selv og tilbereder kalkun ost ruller til skole frokosten.

Selvom jeg kunne købe den lavere pris butik mærke deli kalkun, jeg valgte McKenzie mærke, fordi det er meget højere kvalitet. Og der er aldrig nogen ekstra væksthormoner eller antibiotika, der anvendes i deres produkter.

Vi synes, at kødet smager meget bedre også. Mens vi købte på deli, besluttede vi at sammenligne McKenzie røget kalkunbryst til butikken mærke.

Min datter og jeg både kunne lide den bedste McKenzie. Det har en dejlig smokey smag og kødet er så ømt det har tendens til at adskille mere end butikken mærke.

Jeg var faktisk overrasket over, hvor meget min datter kunne lide kalkunbrystet. Hun er super kræsen, men spiste hele skiven uden en klage.

Det var en stor sejr for at finde et delikød, som hun kan lide, så jeg kan pakke en hurtig sund frokost til hende. Og jeg var glad for at finde et lækkert delikød til at forberede hurtige, lave carb salatindpakninger til min arbejdslunch.

At lave min datters frokost til skole er et øjeblik. Jeg placerer bare kødet over et stykke ost og ruller det op. Det passer perfekt i en genbrugs lynlås snack taske.

Selv om det ikke er nødvendigt, vil jeg gerne lave min lavcarb salatindpakning med pergamentpapir. Det hjælper med at holde sandwich sammen og gør det lettere at spise.

Til min kalkun wrap, jeg kan lide at inkludere strimler af agurk og stegte peberfrugter. Hvis du er ligeglad med peberfrugterne, kan du bruge tomat i stedet.

Du kan tilføje din yndlings krydderi til lidt ekstra smag. Jeg har opholdt sig væk fra mayo på grund af en æggehvide følsomhed, så jeg sprøjter på en lidt krydret sennep.

Der er endeløse variationer af lav carb salat wraps, som du kan lave. Bare skift op kød, ost og veggies, så du spiser ikke det samme hele tiden.

McKenzie deli kød kommer i en bred vifte, herunder Buffalo Style Chicken, Rotisserie Seasoned Chicken, Rotisserie Krydderier Tyrkiet, Uncured Rosemary Herb Ham, Hickory Røget Tyrkiet, og Herb Ristet Tyrkiet. De tilbyder også honningskink og Maple Honey Ham, men jeg undgår dem på grund af tilsat sukker.

Hvor finder man McKenzie Deli Meats

McKenzie deli kød er tilgængelig på Big Y og Dave's Marketplace. Jeg køber min på en lokal Big Y kun femten minutter væk.

Low carb salat wraps er en god mulighed, når du ikke har tid til at lave dit eget brød. Eller du kan simpelthen lag dit kød og grøntsager mellem to skiver ost.

Hvis du foretrækker smørbrød lavet med lavt carb brød, er det bedst at bruge hjemmelavet brød. De laveste i kulhydrater er svinekor keto brød, skybrød og Soul brød.

Hvordan laver du dine lav carb smørbrød? Hvad er dine yndlings ting at medtage?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: