Low Carb Keto Sugar Cookies - Glutenfri

Low Carb Keto Sugar Cookies – Glutenfri

Enkellavkarbon keto-sukkerkager er perfekte til enhver ferie eller speciel lejlighed. Disse sukkerfrie og glutenfrie behandler er sikker på at blive elsket af alle.

Det lader til, at dette år virkelig er fløjet af. Jeg er så uforberedt til ferien. Det har været et godt år for mig. Og bloggen har gjort rigtig godt. Faktisk blev det for nylig navngivet en af ​​Top Low Carb Blogs på Planet!

Min mands familie har bagat den samme ferie cookie opskrift så længe jeg har kendt dem. Det er en klassisk ferie behandler, der er blevet overført fra generation til generation. Vi fik opskriften fra min mands farfar.

Selvom jeg ikke har spist kagerne, siden de flyttede til lavt carb, deltager jeg altid i kagefremstillingen og dekoration. Men jeg er ikke den eneste, der undgår gluten og sukker længere. Så jeg troede, at jeg ville lave nogle lav carb keto sukkerkager i år baseret på den oprindelige opskrift.

For at være ærlig var det ikke så svært at konvertere opskriften over. Alt jeg måtte gøre var at erstatte mel og sukker. Resten af ​​ingredienserne var alle lavt i carbs.

Jeg nedsatte også opskriften halvt, fordi de på en keto diæt normalt ikke spiser mange slik. Og når jeg laver cookies til mig selv, erstatter jeg ægget med et gelatineæg eller bruger gelatinevandet til kun at erstatte æggehviden.

Da jeg fandt ud af at jeg har svær følsomhed over for æggehvider, undgår jeg dem så meget som muligt. Jeg er dog ikke følsom over for æggeblommen, så jeg er ikke bekymret for at spise dem.

Det første parti af disse lavcarbon keto-sukkerkager blev faktisk lavet med et gelatineæg (1 spsk gelatine opløst i 3 spsk vand og derefter whisked over lav varme indtil skummet). Dem, der blev vist på fotografierne, blev lavet med en æggeblomme og to tredjedele af et gelatineæg som erstatning for æggehviderne.

Jeg har eksperimenteret meget med forskellige ægskiftere. Hør eller chia, aquafaba, psyllium og gelatine er alle egnede til udskiftning af æg. Squash og avocado kan også bruges til at erstatte æg.

Den eneste ulempe ved at bruge et gelatineæg er, at du ikke får den samme stigning som et ægte æg. Det er ikke en stor ting i en sukkerfri sukkerkageopskrift, men det har tendens til at lave fladere kager og brød.

Fordi det er sådan en gammel opskrift, bruger den svin som fedtet, som var meget mere populært til bagning end smør for mange år siden. Og jeg finder, at svinefedt gør det lettere og skarpere keto-sukkerkager.

Det er heller ikke svært at lave dit eget svinefedt. Du vil bare være sikker på at bruge højkvalitetsfedtfedt som høstet græs. Hvis du ikke har tid, kan du købe græsarealer, der er opdrættet af arv, svinekødspætte online. Men hvis du vil have det absolutte bedste, er bladspætte premiumproduktet at købe.

Den billigere svinefedt, som du typisk finder i din købmand, er hydrogeneret for at forlænge holdbarheden. Du ønsker at undgå hydrogenerede fedtstoffer, fordi de har vist sig at hæve LDL (dårlig) kolesterol og lavere HDL (godt) kolesterol.

Jeg har også forsøgt at bage cookies med ghee, da det er rent smørfedt og ikke har de uønskede mælkeproteiner i det. Det giver en buttery smag, men jeg foretrækker smag og tekstur af cookies med svinefedt.

Bortset fra denne gamle familie cookie opskrift, har jeg aldrig brugt svinefedt regelmæssigt i madlavning eller bagning. Det har tendens til at være dyrere at købe, især højkvalitets bladgitter.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg ikke forsøgte at gøre disse sukkerfri sukkerkager hurtigere. Det viste sig at være sådan en let opskrift konvertering. De vil være min tur til ferie cookies fra nu af. Jeg bager dem i år sammen med min kremostekager og jordnøddesmør blomstrer.

Har du en traditionel cookieopskrift, der er blevet afleveret i din familie? Har du prøvet en lav carb version? Hvis ikke, skal du absolut give dem et forsøg!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: