Low Carb Grøntsagssuppe (Instant Pot eller Komfur Top)

Low Carb Grøntsagssuppe (Instant Pot eller Komfur Top)

En chunky lav carb grøntsagssuppe Det er nemt at lave i Instant Pot eller på ovnen. Det er en AIP paleo venlig opskrift, der er let at forberede.

Jeg har brugt min elektriske presseovn meget for nylig til at lave hjemmelavet knoglesmedium. Med jagtsæsonen i fuld gang har jeg brugt hjorteben til at lave et par partier bouillon. Det virker godt ud i min lavkarb-oksekødspit med venison som kødet.

Men min mand havde brug for en ændring fra alt hjortekød, så jeg stegte en hel kylling i ovnen til en weekendmiddag. Og jeg redder altid slagtekroppen til at bruge til at lave noget kyllinglager til supper og gryder.

Jeg endte med en masse hjemmelavet lager til brug. Så jeg kom op med en simpel lavcarbon vegetabilsk suppe lavet i Instant Pot. Opskriften kan også koges på ovnen eller en langsom komfur.

Du vil være forsigtig med ikke at overcook grøntsagerne, så de ikke får grødet. Jeg fandt ti minutter ved højt tryk var lige nok tid, da grøntsagerne koger, da potten kommer op i pres.

Da supper simmeres et stykke tid på komfuret. Jeg besluttede at lade suppen sidde i den elektriske trykkomfur, efter at madlavningscyklussen var færdig inden åbning af trykaflastningsventilen.

Jeg havde ikke mange friske grøntsager på hånden, så jeg greb en 1 pund pose med frosne, skårne grønne bønner. Og der var en 1 pund pose med frosne hakkede spinatblade i min fryser, så jeg brugte det også.

En af de ting, jeg har begyndt at bruge i mine supper og gryder er organisk græskarpuré. Det fortykker basen og tilføjer en god smag. Derfor brugte jeg det i denne grøntsagssuppe med lavt kulstofindhold. Plus, det er AIP paleo-venligt.

Første gang jeg brugte græskar i stedet for tomat var i min kalkun græskar chili. Jeg har været hooked på at bruge græskar siden da. Det tilføjer nogle kulhydrater, men med de fleste vegetabilske kulhydrater finder jeg ikke det at være et problem for mig.

Jeg har også lavet en græskarlasagne ved hjælp af meatza nudler. Det er en af ​​mine favorit lasagneopskrifter fra tid til anden. Jeg er ikke sikker på, hvordan en græskarpizza ville smage, men jeg har set en opskrift på pizza sauce lavet med rødbeder og græskar.

De grønne bønner er også lidt tyngre i carbs end andre lavcarb grøntsager. Så du kan lade dem ud eller erstatte med en lavere carb grøntsag som asparges. Faktisk, hvad du bruger i denne lav carb grøntsagssuppe, bør være de grøntsager, du nyder at spise.

Kale eller bok choy ville også være velsmagende i denne suppe. Så bare lav en brugerdefineret blanding. Eller du kan tilføje i et par poser frosne blandede grøntsager for at skære tilbage på forberedelsestiden. På den måde behøver du ikke skære og dicing.

Hvis du ikke har en Instant Pot, kan du bare lave denne keto suppe på komfuret eller langsomt lave det i en Crock Pot. Jeg har givet anvisninger til at simre det på ovnen. Den langsomme komfur ville være ens.

For langsomt kog denne suppe, dump bare alle ingredienserne i gryden og lav mad på lavt niveau. Den skal være klar i 3-4 timer. Hvis du er bekymret for, at en af ​​grøntsagerne får grødet eller overcooked, skal du blot tilføje dem i løbet af de sidste 30 minutter med langsom madlavning.

Selv om du kan tilberede denne suppe på komfuret eller i en langsom komfur, foretrækker jeg at bruge den elektriske trykkomfur. Det er ret automatiseret og hurtigere end de to andre måder. Det tog mig et stykke tid at få behageligt tryk madlavning, men nu er jeg hooked.

Har du en Instant Pot eller anden elektrisk trykkomfur? Hvis så er tilfældet, finder du en stor samling opskrifter, der hver dag sendes på min pressekogerrecept Facebook-side.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: