Low Carb Crack Slaw med oksekød og kål

Low Carb Crack Slaw med oksekød og kål

Et hurtigt og nemt lav carb crack crack slaw lavet med ristet kål og kødkød. Så godt, det kan være vanedannende, hvilket er, hvordan det fik navnet.

Det kan komme som en overraskelse, at jeg aldrig har lavet den populære stegepande skål lavet med coleslaw mix og malet oksekød indtil nu. Jeg besluttede at gøre det sidste weekend og se om det lever op til det navn.

Det er en populær opskrift fra forumet Low Carb Friends. De hedder det knæk slaw, fordi det smager så godt, det er vanedannende.

Mine ældre to børn gav mig nogle mærkelige udseende, da jeg begyndte at tale om navnet på skålen. Når jeg fortalte dem hvad det var, var de som "det skal virkelig have et andet navn."

De tror ikke, at crack lyder meget tiltalende som en mad. Jeg må være enig. Ikke desto mindre havde jeg et kramhoved af kål i køleskabet og ønskede at finde ud af, hvorfor opskriften får så rave anmeldelser.

Hvad er crack slaw? Det er en skål, der typisk er lavet med en pose med coleslaw-blanding for at gøre tingene let, men jeg finder gitter frisk kål i fødevareprocessoren er lige så let.

Du skal bare brune op jorden kød, sæt den til side, så steg den ristede kålblanding i den samme gryde. Det er sædvanligvis krydret med sojasovs og sprinkling af krydderier. De fleste mennesker gør det med kød, men du kunne bruge jorden kalkun eller kylling.

Jeg voksede op på asiatisk mad, så næsten alt, hvad min familie spiste, havde sojasauce i den. Da sojasovs normalt har hvede i det, foretrækker jeg at bruge tamari i stedet. Men jeg har flyttet væk fra soja alle sammen, så jeg har brugt kokosnødder, som er lidt dyrt.

Du kan tilpasse denne skål med krydderier, der passer til din egen smag. Jeg kan lide min lidt krydret, så jeg drysser på røde peberflager. Du kan måske lide det lidt sødere eller foretrækker at lade sødemidlet helt ud.

Den store ting ved lav carb crack crack slaw er, at det er så nemt at kaste sammen. Dette gør det perfekt til de travle weekender, når du har brug for at få aftensmad på bordet hurtigt.

Jeg glemmer ofte, hvordan lækker og alsidig kål er. Blomkål synes altid at få opmærksomheden som den går til lavcarbon vegetabilsk.

Men der er så mange ting, du kan gøre med kål. I denne skål minder den revne kål om ris. Og i modsætning til blomkål, gør kål frygtelige nudler, når skiver i lange tråde!

Denne low carb crack slaw fik mig til at indse, at jeg har brug for at spise mere kål. Det er sådan en stor lav carb vegetabilsk!

Spiser du en masse kål? Hvad er din foretrukne måde at tjene det på? Mine yndlingsopskrifter er en cremet oksekødsgryde og coleslaw.

Men nu hvor jeg har opdaget, hvordan lækker kål slaw er, bliver den tilføjet til min favoritliste over kålopskrifter! Det bliver regelmæssigt i min middag rotation.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: