Low Carb Chicken Enchilada Ovnen

Low Carb Chicken Enchilada Ovnen

En lækker low carb kylling enchilada gryderet lavet med en let hjemmelavet sauce. Det er en lækker keto gryde, som hele familien vil elske.

Jeg elsker bare lave lave karabiske mexicanske opskrifter. De er så nemme at kaste sammen til enkle weeknights middage. Det er nok derfor, at min mexicanske Zucchini Beef opskrift er blevet så populær.

Blogging i low carb niche har haft det er op og nedture. Selvom jeg startede denne fødevareblog i 2010 tog jeg det meste af 2013 og 2014 af efter min yngste datter blev født.

For at være ærlig troede jeg ikke, jeg nogensinde ville komme tilbage til bloggen. Men da pengene var stramme efter min søn startede college i 2014, besluttede jeg at se, om hjemmesiden kunne tjene nogle meget tiltrængte college penge.

Det er utroligt, hvor meget Low Carb Yum er vokset i de sidste tre år. Og jeg kunne ikke have gjort det uden støtte fra andre bloggere.

En af de bedste bloggere jeg har mødt er Kim over på Low Carb Maven. Og denne low carb kylling Enchilada gryderet er en opskrift, jeg lavede ved hjælp af Kims hjemmelavede enchiladasaus.

Tidligere på året havde jeg et lavt punkt i min blogging karriere, der næsten fik mig til at gå væk. Men mine sande blogger venner leverede den tiltrængte støtte til at få mig igennem den hårde tid.

Havde det ikke været for andre bloggere som Kim, kan jeg have solgt denne blog til at gå videre til andre ting. Der er en mørkere side til blogging, der sjældent diskuteres. Men med al den konkurrenceevne derude, er det uundgåeligt.

Tilbage da jeg startede denne blog i 2010, var der ikke så mange lav carb bloggere. Jeg var kun en af ​​en håndfuld, som jeg vidste om. Men nu ser det ud til at være en ny keto blog, der viser sig ugentligt.

Den lave carb keto diæt er blevet super populær i løbet af det sidste år. Og det ser ud til, at endnu flere mennesker vil hoppe ombord i 2018. Derfor er opskrifter som min lavkarbon kylling enchilada gryderet blevet normen.

Hvis du læser den seneste Atkins-bog, siger "Atkins: Eat Right, Not Less", at omkring 150 millioner mennesker er flyttet til en lav carb livsstil. Det er mange mennesker, der har opdaget de sundhedsmæssige fordele ved at skære carbs.

Og det er lettere end nogensinde at blive på en lav carb spiseplan i disse dage. Der er så mange lavere carb valgmuligheder som lav carb måltid levering sammen med keto abonnement kasser.

Selv om der er meget mere lav-carb venlige bekvemmelighedsfødevarer til rådighed, skal du være forsigtig med at læse etiketterne. Du ønsker ikke at over-hengive sig i alt for forarbejdede fødevarer.

Der er virkelig ingen undskyldning for ikke at lave dine egne lave carb måltider. Denne low carb kylling enchilada gryderet er blot et af mange enkle middage, der er nemme at forberede.

Bare kig på alle de vigtigste opskrifter, jeg har indsendt i løbet af de sidste syv år på dette websted. Der er helt sikkert en masse variation, der passer til enhver præference eller smag.

Og jeg vil fokusere mere på paleo venlige opskrifter i år. Selvom jeg elsker min ost og dagbog, har jeg virkelig brug for at skære ned. Så jeg planlægger at fokusere mere på at spise hovedsagelig kød og grøntsager i 2018.

Keto Low Carb Chicken Enchilada Gryderet Opskrift

Det er en god tid at sætte mål som vi leder ind i et nyt år. Mit hovedmål er at fokusere mere på rigtige fødevarer, der passer inden for den autoimmune protokol.

Så disse osteagtig lav carb gryderetter kan blive en ting fra fortiden. Men det er feriesæsonen lige nu, hvilket er en perfekt undskyldning for ikke at være så restriktive med en spiseplan.

Jeg nød bestemt denne low carb kylling enchilada kylling gryderet. Og den hjemmelavede enchiladasaus ved Kim på Low Carb Maven er helt sikkert en målmand.

Klar til at tjekke opskriften? Det er lagt ud på Low Carb Maven og kan findes ved at klikke på linket nedenfor:
FÅ RECIPEN HER >>>Low Carb Mexicansk Kyllinggryde på Low Carb Maven

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: