Low Carb Carrot Cake Cream Ost Muffins

Low Carb Carrot Cake Cream Ost Muffins

Disse low carb gulerodskage flødeost muffins er super lækker. De er som at have cheesecake omgivet af en lækker glutenfri gulerodsmuffin.

Jeg købte en lille pose økologiske gulerødder, fordi jeg planlagde at lave en gulerodskage i weekenden. Men jeg var virkelig ikke i humør til at lave en kage.

Jeg ønskede stadig at bage noget sødt med gulerødderne, så jeg valgte at lave nogle lavt karbon gulerodskage flødeostmuffiner i stedet. Da jeg havde købt lidt flødeost til brug som kagefrosning, troede jeg, at jeg ville forsøge at fylde gulerodmuffinerne med en cremeostfyldning svarende til hvad jeg havde lavet, da jeg lavede græskarostebrødet.

De havrefibre kærnemælkpandekager, som jeg netop havde lavet, kom perfekt ud ved hjælp af en blanding af mandelmælk og havrefibre, så jeg troede, at jeg ville prøve at bruge samme melstatning i gulerodsmuffins. Melblandingen virkede godt til muffinsne, da de var ligesom melmuffiner i tekstur.

Hvis jeg skulle lave en lav carb gulerodskage, ville jeg nødt til at finjustere denne dej for at gøre den sød og fugtig. Til muffins var smeten fint, især med sød flødeostfyldning.

Havrefibre kan nok erstattes med ca. 3 spiseskefulde kokosmel, hvis du ikke har havrefibre. Hvis du vil bruge kokosmel i stedet, kan et ekstra æg være nødvendigt, da lidt mere væske kan være påkrævet.

Samlet set var jeg tilfreds med hvordan disse flødeostmuffiner viste sig. Og de var en fantastisk "grab and go" lav carb snack for mig at tage med på arbejde.

Det er super nemt at lave disse low carb gulerodskage muffins. Alt du behøver at gøre er at blande muffinsmørten og tilsæt den til muffinforms.

Cremeostpåfyldningen blandes separat og bruges derefter til toppen af ​​hver muffin. Under bagning synker fyldet ind i lavkarbottens gulerodskagemuffin, da batteren bakker.

Der er faktisk meget flødeost i hver muffin og det smager som en bagt ostekage. Billedet ovenfor viser, hvordan muffinspanden blev kigget, inden du placerede den i ovnen.

Jeg håber, at du nyder disse gulerodskremostmuffiner så meget som jeg gjorde. Du får al smagen af ​​gulerodskage i bærbar form. Og der er ingen rodet frosting at håndtere.

Jeg har altid foretrukket kage i stedet for muffins. Men hvis du gerne vil bage smeten i en kage, skal det fungere for det. Du skal bare justere tilberedningstiden og tilføje lidt mere sødemiddel, hvis du foretrækker det.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: