Low Carb Bacon Egg og Ost Muffins

Low Carb Bacon Egg og Ost Muffins

Disse velsmagende low carb bacon æg og ost muffins kan gøres fremad i en uge med morgenmad på farten. Meget sundere end fast food chain sandwiches.

Jeg starter arbejdet klokken 6 om morgenen, så jeg har ikke tid til at lave og spise morgenmad, før jeg forlader huset. Derfor søger jeg altid hurtige bites til at tage med på arbejde.

Disse low carb bacon æg og ost muffins kan bages frem for hurtig morgen måltider i løbet af arbejdsugen. Hver muffin er den perfekte fastfood morgenmad. Og det er meget bedre for dig end de høje carb morgenmadsmadwicher på disse fastfood-drev gennem vinduer.

Du behøver ikke engang at opvarme muffinsne. De smager godt lige fra køleskabet, hvor jeg gemmer dem efter bagning.

Disse muffins er også meget påfyldning. Jeg kan godt lide at lave en stor del af disse lavcarbacon æg og ost muffins i weekenden. På den måde har jeg min arbejdsdag morgenmad allerede lavet.

Hvis du har lidt mere tid om morgenen for at genopvarme dit måltid i mikrobølgeovnen, er pandekager eller quiche andre gode muligheder. Jeg kan godt lide at lave denne lette ost quiche samt disse velsmagende mandelmælkpandekager.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: