Lav karb Tiramisu lavet med Almond Flour - Glutenfri

Lav karb Tiramisu lavet med Almond Flour – Glutenfri

En lækker lav carb tiramisu det er også glutenfri. Kagelaget er lavet med mandelmel og desserten er sødet med stevia og erythritol.

Alle har en favorit dessert. Mine sker for at være tiramisu. Jeg blev først introduceret til denne italienske dessert efter min søster kom tilbage fra en tur til England. Hun raved om en dessert hun havde derovre lavet med damer fingre og vanille.

Jeg døde for at prøve tiramisu efter min søster fortalte mig om det. Så lykkedes det os at finde en opskrift og lavede det sammen hos vores forældres hus. Dette var tilbage i 1990'erne, før internettet var let tilgængeligt i boliger, så det var ikke så nemt at få oplysninger.

Min søster og jeg kunne ikke få vores hænder på mascarpone osten, så vi lavede en erstatning med flødeost, cremefløde og tunge creme. Det var kærlighed ved første bid!

Jeg vidste, at jeg var nødt til at finde ud af en måde at lave en lav carb tiramisu på. Den eneste vanskelige del var at finde en erstatning for damens fingre.

Disse dage er det meget nemmere at finde mascarpone ost. De fleste af købmandsforretningerne har en special ost sektion, hvor jeg køber min.

Bortset fra damens fingre og sukker er tiramisu relativt lavt carb. Derfor er en lækker lav carb tiramisu ikke så svært at gøre. Nøglen er at finde en god lav carb glutenfri erstatning for damens fingre.

Den lave carb svampekage opskrift, jeg brugte til damefingerne, er baseret på en opskrift af Karen Barnaby. Det er en meget lys og svampet kage lavet med mandelmel, så det er også en glutenfri tiramisu.

Meget stærk kaffe eller espresso er nødvendig, når man laver denne lav carb tiramisu. Jeg kan godt lide at bruge espresso med et lidt krydret rom tilsat.

Jeg har en Aerobie AeroPress, som er en billig manuel kaffemaskine, der også gør espresso. Den vanille, jeg brugte, er baseret på en traditionel tiramisu opskrift, som jeg har haft i årevis.

Hvis du er en elsker af tiramisu som jeg er, ved jeg, at du vil elske denne opskrift. Så vil du løbe til butikken for nogle mascarponeost, hvis du ikke allerede har nogle.

Jeg har også lavet en batch tiramisu whoopie tærter. Til sidst vil jeg komme med nogle andre Tiramisu-smagsoplevelser.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: