Lav Carb Macaroni og Oste Opskrift

Lav Carb Macaroni og Oste Opskrift

Brug af en lav carb makaroni produkt, kan du have en klassisk bagt mac og ost skål. Bare sørg for at vælge en pasta, der ikke spiser blodsukker.

Det er en kold sne dag her i dag, og intet føles bedre i dette vejr end nogle komfort mad. Makaroni og ost er en gammel favorit, der er noget, der ikke er tilladt på en lav carb diæt på grund af pastaen.

Jeg har opdaget en lav carb makaroni, der kan bruges i stedet for den regelmæssige høj glykæmiske art. Ved at bruge den rigtige pasta gør det muligt for lave karbere at nyde en lavcarbageret makaroni og ostgryde igen.

Den lave carb pasta, jeg brugte, er lavet af ThinSlim Foods. Hvis du aldrig har hørt om dem, kan du tjekke min anmeldelse af deres samplerpakke her. Jeg har også gennemgået deres bagels, brød og snacks.

Tekstur af ThinSlim Foods lav carb macaroni er ikke akkurat som den høje carb stuff. Men det er en af ​​de bedste pastaprodukter, jeg har haft, der er lav i carbs.

Jeg plejede at elske Dreamfields mærke. Men da nyheden kom ud, at der var langt mere netcarbs end angivet på boksen, stoppede jeg med at bruge det.

Ligesom Dreamfields er den samlede carb tæller lidt høj. Men ThinSlim Foods-mærket har faktisk netcarbatsvirkningen som angivet på etiketten.

Hver servering af denne lav carb macaroni vil sætte dig tilbage omkring 8 gram netcarbs. Men hvis du ønsker pasta, er det bestemt meget sundere end at gå til en skål fuld af højt carb nudler.

Jeg har altid fundet stor trøst i bagt makaroni og ost. Så denne skål ramte virkelig stedet på en kold vinterdag i sydøstlige Connecticut.

Mine børn spiser endda denne skål uden klager. Jeg er glad for at jeg kan snige sig i nogle lave carb fødevarer i dem uden at de ved det. Men hvornår ville der ikke elske en skål med ost?

BEMÆRK: Da hvis du vil reducere carbs yderligere eller vil have en glutenfri indstilling, har jeg redone denne opskrift ved hjælp af shirataki nudler. Du kan se min shiratake-makaroni og ostopskrift her.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: