Lav Carb Lemon Bars Opskrift (Keto, Glutenfri)

Lav Carb Lemon Bars Opskrift (Keto, Glutenfri)

En lækker lav karbon citron barer opskrift det er meget tæt på den virkelige ting. Disse lækre behandler har en skorpe lavet med en lav carb bagning blanding.

Mens jeg var ude på arbejde, var der så mange søde fristelser. Hver dag udbrød selskabet morgen og eftermiddags snacks. Et af de ting, der fangede mit øje, var nogle trekantede citronfirkantstænger.

De havde en shortbread skorpe med en tyk citron topping på toppen. Mit sind begyndte at kaste på, hvordan jeg kunne lave mine egne lavcarbon citronstænger, da jeg kom hjem. Jeg fandt et par lav carb opskrifter til citron square barer på internettet.

Begge havde meget mere smør i skorpen end jeg ville bruge. Jeg afkortede en ny version og prøvede det her til formiddag. En opskrift brugte alle Carbquik til skorpe, den anden brugte en blanding af mandelmel og havremel.

Hvordan laver man lav karb citronstænger

Til skorpen endte jeg med at bruge en blanding af mandelmel og kokosmel for at holde stængerne glutenfrie. Jeg blandede simpelthen mel med lavt karbon sødestof og smør sammen med en lille xanthangummi, som er valgfri (fotos 1 & 2).

Skorpen blev derefter presset ind i en firkantet 8 × 8 pande. Efter bagning vendte skorpen en fin gylden farve (billede 7). Jeg lader det køle lidt, før du laver tilberedning af citronet.

Jeg blandede æg, sødemiddel, bagepulver, salt, citronsaft, tørret citronskal, gelatine og citronekstrakt til at gøre topping (fotos 3-6). Denne blanding hældtes derefter oven på den bagt skorpe (billede 8).

Det tog omkring 15-20 minutter bagning for citron topping at sætte. Derefter, når jeg var afkølet, kunne jeg skære lavcar-citronstængerne i firkanter (foto 9).

Keto citron barer opskrift variationer

Mængden af ​​citron topping lignede ikke meget, så jeg kan prøve at fordoble mængden af ​​topping næste gang jeg laver disse søjler. Den tynde topping på de færdige firkanter var imidlertid perfekt. Det var sejt og skorpe lignede en shortbread.

Hvis du leder efter mere af en traditionel citronstang med tykkere topping, ville jeg forsøge at fordoble mængden af ​​topping ved hjælp af en fuld pakke gelatine. Men jeg foretrak det tyndere citronlag.

Jeg spekulerer på, hvordan et lag med cheesecake ville smage. Måske vil jeg eksperimentere med low carb citron cheesecake barer. Det lyder godt, ikke?

Samlet set var disse low carb citronstænger lige som jeg havde håbet på. Selvom jeg lavede disse glutenfrie, kan de, der ikke er bekymrede for gluten, erstatte kokosmel med Carbquik.

Endelige tanker om opskriften

Skorpen på disse citron barer ville være fantastisk til andre opskrifter også. Jeg tænker, at det måske smager bedre end den pecan skorpe jeg brugte på min chocolate chip cheesecake barer.

Hvis du prøver disse ud, vil jeg gerne vide, hvad du troede. Hvilke slags behandler har du set det seneste, at du gerne vil lave lavt carb?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: