Lav Carb Keto Gaver til Køkken og Snacking

Lav Carb Keto Gaver til Køkken og Snacking

Leder du efter lav carb keto gaver at give til familie og venner? Tag et kig på vores favoritvalg for køkkenet og snacking.

Selv om jeg elsker ferien, kæmper jeg altid med at handle for gaver. I år deler jeg mine favorit køkkenartikler, nogle få ting jeg har på min ønskeliste, samt gaver jeg har købt til andre. Forhåbentlig kan denne liste hjælpe dig med at give nogle ideer, du måske ikke har tænkt på.

Siden jeg flyttede til en lav carb kost og blogger om det, bruger jeg meget mere tid i køkkenet end jeg plejede at. Og jeg har opdaget mange værktøjer til at gøre livet lettere. Mine venner og familie ved, at jeg elsker mad, så jeg modtager typisk en masse madlavning eller porcelæn til jul.

Du kan virkelig ikke gå galt med at give køkken essentials eller keto venlige snacks. Så her er mine valg til lave carb keto gaver til alle på din liste! Det er en stor liste med over 40 genstande, så tag en kop kaffe og gør dig klar til lidt shopping.

Low Carb Keto Gaver: Køkken Essentials

1. Instant Pot


Instant Pot– Den elektriske trykkomfur kan være lidt skræmmende ved først, men når du først har prøvet det, kan det aldrig forlade din tæller. Det er mit go-to apparat til fremstilling af hjemmelavet mælkefrit kokos yoghurt. Hvis du ikke har plads til 6-quart-modellen, skal du sørge for at tjekke Instant Pot mini!

2. Air Fryer

 

 

Air Fryer– Jeg har kun hørt gode ting om luftfryseren, og jeg håber at snag en til mig selv i år. Jeg hader at spilde masser af olie for at stege, så luftstegning sparer kvalitetsolie og kalorier ved at stege din mad med luft. Jeg planlægger allerede at lave nogle luftfryseropskrifter i 2018, så hvis jeg ikke får en med mine low carb keto gaver fra andre, vil jeg købe en efter ferien.

3. Langsom komfur

6 Quart Crock-Pot– Den ovale formede langsomt komfur er en klassiker. Minen er over 20 år gammel og endelig brød, så jeg har erstattet den med en ny programmerbar Crock-Pot. Det store ved en programmerbar er, at den automatisk skifter til en varm indstilling efter tilberedningstiden er op.

4. Elkedel

Elkedel – Jeg har flyttet væk fra de fløjteovne kedler og foretrækker at bruge en elektrisk nu. En el-kedel styrer temperaturen bedre og sørger for at du brygger din kaffe eller te ved lige den rigtige temperatur. Jeg elsker, at denne ikke har nogen plastik inde for at røre ved vandet og vand koger hurtigt inde. Derfor er el-kedlen øverst på min keto gaver liste.

5. Emaljeret støbepanna

Emaljeret støbt jernbuffetgryde – Jeg har haft øje med LeCreuset køkkengrej i lang tid. I år har jeg begyndt at behandle mig selv til et par premium pander. Der er en butik i nærheden, så jeg slår salget og holder øje med kuponer. Til det ultimative emaljerede støbejernsgryder skal du tjekke LeCreuset-linjen af ​​høj kvalitet.

6. Espressomaskine

Nespresso Espresso Maker – Jeg har altid foretrukket et stærkt skud af espresso til en kop kaffe. Imidlertid afhænger kvaliteten af ​​espressoen på de anvendte kvalitetsbønner, som kan variere meget. Med Nespresso sikrer de anvendte kapsler, at et perfekt skud af espresso brygges hver gang, så du ikke behøver at slå den dyre kaffebar længere. Hvis du køber keto gaver til alle, der elsker et godt skud af stærk kaffe, så kig ikke længere end en Nespresso Maker.

7. Stentøj Muffinpande

Stentøj Muffin Pan– Jeg har baget i stentøj i over tyve år. Jeg blev først introduceret til det på et madlavningsfest. Når panderne er krydret, bliver de non-stick gør oprydning en brise. Jeg skraber og skyller dem i varmt vand. Og det sparer at skulle købe papirforbindelser. Jeg bruger altid stentøj til min lav carb blåbærmuffins og frittata muffins.

8. Spiralizer

Spiralizer – Zucchini er min favorit grøntsag til at spiralisere, men de fleste andre faste lav carb grøntsager arbejder også. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du får disse low carb nudler helt rigtigt, kan du se posten hvordan man laver zoodles til den metode, jeg bruger. Min søn købte mig en spiralizer for et par år siden, og det er en af ​​de bedste lav carb keto gaver jeg nogensinde har modtaget.

9. Køkkenskala

Køkkenskala– Gamle vaner er svære at bryde, men jeg skifter langsomt over for at måle mine lavt carb-mel, når jeg bruger dem. Det amerikanske koppesystem er meget unøjagtigt, så jeg kan lide at få fat i min køkkenskala for at bestemme den nøjagtige vægt af visse ingredienser, som jeg bruger i mine opskrifter.

10. Waffle Maker

Oster DuraCeramic Belgian Waffle Maker – Min ældre ævlejern havde den traditionelle non-stick overflade. Jeg besluttede at erstatte den med en, der kommer med en naturlig keramisk belægning, der er non-stick og nem at rengøre. De keramiske plader koger også op til 20% hurtigere for at spare tid og energi.

11. Fødevareprocessor

Food processor – Hvis du er en rice lover, skal du investere i en god kvalitetsprocessor for at gøre blomkål ris hurtigt og nemt. Jeg bruger også min 14 cup Cuisinart-processor til at skære ost frisk fra en blok, så der er ingen anti-caking agent går ind i det. Og en fødevareprocessor er et godt alternativ til en stand mixer til at blande forskellige dej og dejter. En fødevareprocessor er en af ​​mine foretrukne keto gaver, der er sikker på at få regelmæssig brug i køkkenet.

12. Blender

Vitamix Pro Series 750 – Jeg ejer ikke en Vitamix blender endnu, men siden min nuværende blender er gammel og ikke meget kraftig, vil jeg snart købe en. Omkostningerne er lidt overvældende, så jeg har holdt af med at købe en top af linjeblanderen. Det er dog svært at slå Vitamix-kvalitet og strøm, så jeg vil snart købe en. Vitamix 5200 er en anden populær model, der er billigere.

13. Tea Infuser Mug

Tea Infusion Cup – Hvis du kender nogen, der elsker te, vil de sætte pris på denne fantastiske teinfusionskrus.Jeg har en, som jeg holder på arbejde med min el-kedel, så en stor kop te er kun få minutter væk. Jeg har drukket meget mere urte løs blad te, så jeg ønsker at købe en anden af ​​disse kopper til hjemmet.

14. Emaljeret støbt ovn hollandsk ovn

Emaljeret støbt hollandsk ovn – Jeg købte mig en emaljeret støbejerns hollandsk ovn sidste år til jul. Min mand koker ikke, så han lader fortælle mig at udvælge mine egne køkkenartikler, og denne vare er en af ​​de mest brugte lavkarbon keto gaver fra sidste år. Det er fantastisk til bagning eller stegning i ovnen samt langsom madlavningssupper og gryder på kogepladen. Og porcelæn emaljen er en brise at rense. Det er min foretrukne pot til fremstilling af lav-carb kylling noodle suppe.

15. Silikonebagemåtter

Silikone bage Mats – Jeg hader at spilde pergamentpapir, når jeg bakker, så jeg kan godt lide at bruge genanvendelige silikonebagerier, når jeg kan. Du behøver aldrig bekymre dig om at holde fast og de er nemme at vaske. Jeg har brugt dem i årevis for at lave mine lavkarbonkager og kiks. Jeg ejer de dyrere Silpat måtter, men de billigere mærker er lige så gode.

16. Salat Spinner

Salat Spinner– Jeg spiser mange salater, men jeg har ikke en saladspinner. Jeg har kigget på dem et stykke tid, og i år håber jeg endelig at få en. Jeg vasker altid mine greens, før de spiser, så det ville være rart at have en måde at tørre dem ud hurtigt. I stedet blotter jeg altid alt sammen med papirhåndklæder, hvilket ikke er så effektivt eller hurtigt.

17. Indoor Herb Garden

AeroGarden med krydderurt frø sæt – Friske urter tilføjer så meget smag til din madlavning, at du vil beholde dem på lager i dit køkken. Problemet er, at jeg altid ser ud til at dræbe de potte, da lyset aldrig er rigtigt i mit køkkenvindue. Og de forbliver ikke friske meget længe i køleskabet. Jeg elsker ideen om en hydroponisk have og ville elske at prøve et af AeroGarden-kryddersætene for at se, om jeg kan holde krydderurterne levende.

18. Mandolin Slicer

Mandolin skiver– Jeg har to gamle mandolinskiver og er klar til en ny. Den ene har flere forskellige knive og den anden har et hovedblad, der kan glide i forskellige højder med en roterende urskive til forskellige udskæringer. Jeg foretrækker at bruge mandolen med den roterende urskive, da der er mindre stykker, og jeg får altid en bedre snit. Skæren ovenfor er temmelig tæt på det design, og jeg elsker bare den røde farve. En mandolin skiver sikrer, at lave carb frites er jævnt skåret.

19. Alle glasopbevaringsbeholdere

Glasbeholderbeholder – Jeg undgår opbevaring af fødevarer i plastik. Der er bare for mange kemikalier, der kunne komme ind i fødevaren. Derfor har jeg mange forskellige størrelser af glasbeholdere. Mine foretrukne er kvadratiske og rektangulære, fordi de stables pænt i køleskabet. Og der er ikke plastlåge, så kun glas vil nogensinde røre ved maden.

20. Mælkskum

Mælkskum – Hvis du laver keto-kaffe, kuglebestandig te eller et kokosnødolie kaffemaskine, er det uvurderligt at have en mælkeskum. Årsagen er, fordi du blot tilføjer alle ingredienserne i et højt krus og derefter pisk det op i en cremet drink ved hjælp af frotheren. På denne måde er der ingen grund til at beskytte en blender. Jeg elsker, at denne skummer kommer med to pisker, en stativ, en rengøringsbørste. Og det er helt bærbart at tage med dig på ture.

21. Kaffekværn

Kaffekværn – Jeg bruger sjældent min kaffekværn til slibning af friskmalet kaffe. I stedet er det, hvad jeg bruger til at lave mit eget lavcarb-mel fra nødder og frø. Fødevareprocessoren har tendens til at skifte nødder og frø til smørbrød, men kaffekværnen gør en fin slib uden at frigive alle olier. Hvis du ikke har prøvet at lave dit eget solsikkefrømel, skal du prøve det. Alt du gør er at tilføje frøene i kaffekværnen for at gøre melet. Du vil måske bruge en masksik for at sikre dig en fin slibning. Du kan omforme nogle af de større stykker, der er samlet i sigten efter behov.

22. Elektrisk opvarmning bakke

Elektrisk opvarmning bakke – Da jeg søgte produkter på Amazon, kom jeg på tværs af denne kølige elopvarmningsbakke, så jeg tilføjede den til listen med lavkarbon keto gaver. Hvis du hader at sætte mad på tælleren for blot at få det koldt hurtigt, vil du elske denne ide. Lys og åben ild gør mig altid nervøs, hvis den ikke er til stede, så jeg elsker, at dette opvarmningssystem er helt elektrisk.

23. Multi-Function Hånd Blender

4-i-1 hånd blender – Jeg ved, at mange mennesker ikke har plads til for mange køkkenredskaber. Derfor elsker jeg multifunktionsapparater, der ikke tager meget plads. Denne 4-i-one blender er en stavblender, håndblander, food processor og smoothie blender. Og prisen er meget overkommelig.

24. Stand Mixer

Stand Mixer – Min KitchenAid 4,5-kvarts stand mixer er den mixer der får mest udbytte. Det er lidt mindre og lettere end Professional-serie mixere, men stort nok til at håndtere tunge arbejdspladser. Selvom jeg har en større KitchenAid mixer, er denne en min favorit.

25. Kniv Sæt

Kniv Sæt – Jeg kan godt lide at få en bred vifte af knive til min rådighed. Og hvis du har set nogen af ​​mine prep-fotos, har du sikkert set en af ​​mine Chicago Cutlery-knive i billedet. Jeg har haft denne kniv sat i lang tid, og bladene har holdt op godt. Og jeg elsker bare træholderen, der følger med sættet. Det sidder pænt på min køkkenbord.

26. Køkkenredskabssæt

Køkkenredskaber Crock– Jeg kan godt lide at holde mine redskaber praktisk i køkkenet. Hvis jeg opbevarer i en skuffe, finder jeg mig selv spildt meget tid på at shuffle gennem ting for at finde en bestemt ske eller spatel. Derfor holder jeg et par køkkenredskaber på tælleren, så alt er let at finde.

27. Køkkenredskaber

Køkkenredskabssæt – Så længe du har noget plads, kan du aldrig få nok redskaber i køkkenet. Selvom jeg elsker mine rustfrit stål, finder jeg, at de har tendens til at ridse min keramiske emaljerede støbejernsgryder. Derfor har jeg begyndt at bruge flere silikontipede værktøjer. Dette sæt er den mest populære på Amazon, hvorfor det lavede en liste over lavkarbon keto gaver!

28. Cast Iron Skillets

Cast Iron Skillet Set – My Lodge støbejernskande er de mest brugte pander i mit køkken. De er enkle at passe på og vare for evigt. Selv hårde messer skraber lige ud, hvis du smutter vand i den beskidte gryde på komfuret. Min far har lavet madlavning ud af den samme støbejernspande i mere end halvtreds år, og jeg er sikker på at jeg skal bruge min lige så længe.

Keto Low Carb Gaver: Snacks

29. ChocZero

ChocZero Chokolade– ChocZero chokolade er hurtigt blevet min foretrukne lavkarbon chokolade. De er en af ​​de eneste lavkarbon chokolade barer lavet uden erythritol. Sødt med munkfrugt har chokolade lige den rigtige sødme uden eftersmag. Selv mine venner og familie, der ikke lav carb, elsker dem. Derfor holder jeg altid op på disse godbidder til ferien for at give som gave til mig selv og andre.

30. Gourmet Drikke Chokolade

Low Carb Drinking Chocolate– Jeg har prøvet en masse forskellige lave carb opskrifter og blander til varm kakao. Men ingen af ​​dem har været så rige og dekadente som Diabetic Kitchen Gourmet Drinking Chocolate. Selv om anvisningerne kræver at gøre det med mandelmælk, bruger jeg dåse kokosmælk, og det kommer altid ud himmelsk. Du kan bruge den til at smag enten varm eller kold lavkarbonmælk.

31. Coco Polo

Coco Polo Chokoladebarer – Keto venlige Coco Polo chokoladebarer er sikker på at blive elsket af alle. Hvis du sætter denne chokolade ud uden omslaget, vil ingen vide, at den er sukkerfri. Den 39% Cocoa Milk Chocolate bar har en silkeblød tekstur med lige den rigtige mængde hormonfri mælk tilsat. Hvis du aldrig har prøvet denne gourmet chokolade, er du i for en rigtig godbid.

32. Keto Kookies

Keto Kookies – Hvis du ikke har tid til at bage dine egne cookies fra bunden, vil Keto Kookies give dig den hjemmelavede smag. Og de er lavet med keto ingredienser af høj kvalitet, som du ville bruge hjemme. Kanel snickerdoodles er min personlige favorit. Det er en af ​​de perfekte keto gaver til den person, der har alt.

33. Sukrin Chokolade

Sukrin Chokoladebarer – Den allerførste lavkarbonmælkchokolade, jeg blev forelsket i, var Sukrin. Det er en fin europæisk chokolade, der smager fantastisk. Selv om der er andre gode lavkarbonchokolader, er Sukrin den eneste jeg kender til, der fremstiller en Coconut Milk Chocolate bar. Det er på min keto gave liste fordi jeg er en stor kokosnød elsker!

34. Keto Krate

Keto Krate Abonnementsboks – Hvis du vil give den gave, der fortsætter med at give, send dem et kortsigtet abonnement på Keto Krate. Det er nemt at tilmelde dig og bokse indeholder altid de bedste keto snacks på markedet. Du kan tilmelde dig så mange måneder, som du gerne vil. Og når du er klar til at stoppe forsendelserne, er annullering lige så let som at klikke på en knap i din online-konto. Det bliver ikke meget nemmere, når det kommer til lave carb keto gaver!

35. Gode Dees Bage Mixer

Good Dee's Low Carb Brownie Mix – Lavbageblandinger er gode at have på hånden. Og de laver vidunderlige gaver, der varer meget længere end bagværk. Jeg har prøvet mange af de gode dee mixer og chokolade brownie mix er min favorit. Sikker på, du kan lave din egen fra bunden, men hvis du vil have det bekvemme med en blanding, er dette et af de bedste. Og det er lavet med solsikkefrømel, som normalt ikke er let tilgængeligt, så du bliver nødt til at lave din egen.

36. Graze Meat Sticks

Graze Meat Sticks – Det er svært at finde kødpinde uden tilsat sukker. Graze Beef Sticks er en af ​​de få græsfødte oksekødspiller uden nitrater og ingen tilsat sukker. Den lækre originale smag har lidt af et spark fra rød peber, men jeg elsker at have lidt varme. Der er også kalkun kødpinde til rådighed, hvis du vil ændre kødet. Hvis du har brug for nogle lav carb keto gaver til brug som strømpe stuffers, kød sticks er et godt valg.

37. Fedt Snax

Fat Snack Cookies – Cookies er gode snacks til at gå, så jeg inkluderer en anden af ​​mine foretrukne low carb cookies i keto gave listen. Hvis du kan lide en god blød bagt cookie, vil du elske Fat Snax. Og de er lavet med ingredienser, som jeg ville bruge hjemme som græsfodret smør og græsgræss hævede æg samt en blanding af mandel og kokosmel.

38. Ayobo-Yo Biltong

Biltong – Efter stikprøveudtagning af forskellige tørrede oksekødsprodukter har jeg opdaget, at det bedste oksekød er sydafrikansk Biltong. Det har en blødere tekstur, der er lettere at tygge end standard jerky, der koges hurtigere ved lav temperatur. Forskellen er, fordi biltong er lavet ved hjælp af en lufttørringsmetode, der tager dage, hvilket resulterer i et mere tørt oksekød.

39. Front Porch Pecans

Front Porch Pecans– Pekannødder er min favorit møtrik snack og mit yndlingsmærke er Front Porch. De kommer i tre varianter: Havsalt, Habanero BBQ og Usaltet. Pecans af høj kvalitet er brændt for at have en frisk, skarp tekstur. Havsaltens smag er min favorit, men jeg nyder også spiciness af habanero dem også. Du kan gå galt med at give nødder ud som lave carb keto gaver i år!

40. De Guilded Nut Pistacienødder

Den gyldne møtrik– Jeg har altid elsket pistacienødder, og at spise dem med skallen intakt sænker mig, så jeg spiser dem ikke for hurtigt. Den forgyldte møtrik tumbler pistacienerne i ekstra jomfru olivenolie sammen med naturlige urter og krydderier. Og de små poser er en fin størrelse for at holde din del under kontrol.

41. SuperSeeds græskarfrø

SuperSeeds græskarfrø – Græskar frø er et godt alternativ til nødder, hvis du har en allergi eller følsomhed. SuperSeeds gourmetfarvede græskar frø er en fantastisk keto snack. Jeg kan godt lide den lidt krydrede smag, men det almindelige havsalt er et andet godt valg.

42. Loose Leaf Tea

Loose Leaf Tea – I år skarede jeg min daglige kop kaffe og flyttede til at drikke naturlægemiddel løs bladte i stedet. Jeg nyder stadig en god kop kaffe nu og da, men det er ikke en almindelig ting for mig længere. Jeg tror koffeinfri te er en meget bedre løsning, og et af de bedste løse blad te mærker jeg har fundet er Plum Deluxe.

43. Flavored nødder og smør

Smagfulde nødder og smør – Få smag velsmagende højt karbohydrater i keto venlige nødder og smagede nødder. Vi elsker smagen af ​​Legendary Foods Buffalo Blue Wing flavored mandler. De enkle serveringspakker gør awesome strømpe stuffers!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: