Lav Carb Kaffe Milkshake - Ingen Tilsat Sukker

Lav Carb Kaffe Milkshake – Ingen Tilsat Sukker

Dette er hurtigt og nemt lav carb kaffe milkshake er en fantastisk greb og gå sommer behandler. Bare læg alle ingredienserne i en blender og giv det en hvirvel!

En af mine foretrukne drikkevarer før jeg gik helt lavt carb var en MooLatte. Vi gik ofte ikke til Dairy Queen, men da vi gjorde, kunne jeg godt lide at få en MooLatte, så jeg kunne få min is i bilen, mens du kørte uden at gøre noget rod.

Jeg er også en elsker af alt kaffe. Denne sukkerfri kaffe milkshake er min spin på en kaffe moolatte drink.

Tilbage på college brugte jeg et par år på at arbejde som servitrice på en isrestaurant i sydøstlige Connecticut. De tilbød milkshakes, men de var helt forskellige fra, hvad jeg var vant til.

Min idé om en milkshake var den tykke, kremede drink med en isbase. Ice cream restaurant jeg arbejdede på var en kæde baseret i Rhode Island hvor en milkshake er bare mælk og aromatiseret sirup pisket sammen. De kaldte den tykke isdrik, jeg var vant til en frappe snarere end en milkshake.

Det tog mig lidt at vænne sig til og mange kunder ville også være forvirrede mellem de to, så jeg var nødt til at forklare forskellen. Faktisk, da folk bestilte en milkshake, ville jeg altid bede om at sikre, at det var, hvad de virkelig ønskede, fordi for mig var det bare smagsmælk. Tilsyneladende er der på visse steder i New England tykke isskakninger, og milkshakes er bare mælk pisket med sirup.

Hvis din blender ikke gør et meget godt stykke arbejde ved at skære igennem is, vil du gerne bruge knust is. Takket være min søn og hans ven vil ismaskinen i vores fryser ikke knuse isen længere, så jeg var nødt til virkelig at arbejde med blenderen.

NutriBullet gør kun et sådant arbejde med is, så jeg brugte en gammel blender, jeg er nødt til at knuse isen først. Denne kaffe milkshake er en kølig godbid på en sommerdag. Næste gang kan jeg tilføje lidt kakaopulver til en hjemmelavet lav carb mocha MooLatte.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: