Lav Carb Fransk Toast Med Kanel - Glutenfri

Lav Carb Fransk Toast Med Kanel – Glutenfri

En lækker glutenfri lav carb fransk toast med kanel. Gør fremad og fryse i enkle portioner for nemme lav-carb morgenmad senere.

Da jeg ikke har tid til at lave morgenmad på arbejdsdage, kan jeg gerne lave mad mindst et specielt morgenmåltid i weekenden. Denne lørdag lavede jeg kanel fransk toast med den grundlæggende hurtigbrødrecept, jeg udviklede tidligere i ugen.

Det saftige, hurtige brød holder sammen godt, når de skiver. Og det var ikke blødt ligesom mange butikker købte hvidt brød.

Derfor skærer jeg brødet i almindelige halvtimes skiver i stedet for de tykkere 1 tommer skiver. Jeg foretrækker de tyndere skiver i denne low carb franske toast opskrift bedre end den tykkere Texas stil.

Dette er en vidunderlig opskrift at gøre fremad og fryse i individuelle portioner. Du vil sætte pris på bekvemmeligheden på travle morgener.

Du kan undre sig over den sirup jeg brugte. Det er Walden Farms pandekage sirup, som er lav carb og kalorie fri!

Jeg håber at lave min egen hjemmelavede ahornsirup i fremtiden. Men købt køb er nemt og bekvemt for mig nu.

Jeg er ikke særlig glad for kunstige sødestoffer som Splenda. Men mange virksomheder bruger det i deres lave carb produkter.

Det er altid bedst at bruge naturligt afledte sødestoffer som stevia. Der er også et mindre kendt naturligt sødemiddel fremstillet af munkfrugt.

Lav Carb Fransk Toast Opskrift

Hvis du hellere vil have pandekager, har jeg et fantastisk lavt karbonhydrat lavet med mandelmel og en anden lavet med kokosmel. Jeg har også lav carb vaffel opskrifter med enten mandel eller kokosmel.

Men hvis du har nogle hjemmelavede brød lægge rundt, ville jeg gå til denne franske toast opskrift. Det gør en hyggelig morgenmad til weekendmorgen.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: