Kokosmørke Low Carb Donuts med Chokoladeiscing

Kokosmørke Low Carb Donuts med Chokoladeiscing

Low carb donuts er en speciel godbid, der får dig til at føle, at du snyder. Disse chokoladeisede kokosnødder er det bedste jeg har lavet indtil videre. De er også glutenfrie.

I sidste øjeblik har jeg spist en masse kylling og salater, der er ret kedeligt. Min mand fik et gavekort til Dunkin Donuts fra en af ​​hans klienter. Han drikker ikke kaffe, så han sparer den for at købe donuts til ham og børnene.

Min mand ved, at jeg sjældent spiser sukkerfyldte donuts. Gavekortet har siddet på køkkenbordet siden jul og det har ført til en donutkrævelse.

Mine yndlingsdoughnuts er Krispy Kreme-chokoladeiscreme, og jeg skal arbejde på, hvordan man får den lækre sød cremefyldning i en lav carb-version. Til sidst vil jeg finde ud af et godt lavcarb-alternativ til de flødefyldte donuts.

Da jeg har en doughnutpande, havde jeg lige brug for at lave en kage-smør til at bage i forme. Kokosmel gør et godt stykke arbejde med kager, så jeg regnede med, at det ville gøre en god base for donutsmørten. Dette fik mig til at tænke på en kokosdoughnut. Så kastede jeg nogle usødet tørrede kokosflager ind i smeten.

De resulterende donuts var ikke særlig attraktive, så jeg piskede lidt chokoladefryst til at sprede på toppen. Stadig ikke tilfreds med, hvordan de så ud, ristede jeg let en ekstra spiseskefuld af shredded kokosnød til at drysses på toppen. Resultatet? Helt lækker!

Jeg var i himlen, da jeg spiste hver kokosdoughnut. Chokoladeisylen supplerer virkelig kokosnødens smag af disse lavkarbondoughnuts.

Jeg er virkelig begejstret for, hvor godt disse behandler kom ud. Det viser bare, at du ikke behøver at fratage dig selv en lejlighedsvis behandling.

Selvfølgelig bør du altid spise slik i moderation. Jeg har fundet ud af, at jo mindre søde jeg spiser, jo færre jeg vil have. Og det hjælper mig med at holde min daglige kalorier kontrolleret, fordi søde smag har tendens til at øge min appetit.

Disse donuts har udseendet og den virkelige ting. De er relativt lette at lave og vil få dig forbi enhver sukker cravings. Den søde smag går perfekt med min morgenkaffe!

Jeg bliver nødt til at eksperimentere med denne grundlæggende smør for at se, hvilke andre lækre donut smagsstoffer jeg kan skabe. Måske en dejlig glaseret chokolade eller blåbærdoughnut, der minder om den anden populære donutkæde. Bare tag et kig på, hvordan disse babyer viste sig. Billederne alene er nok til at gøre din mund vand.

Kokosmørke Low Carb Donuts Opskrift med Chokoladeiscing

Jeg har lavet blåbærkage-donuts med en anden smør. Disse kokosnødt lave carb donuts er dog stadig min favorit.

Jeg har også lavet bananøddermuffins i donutformer. Du kan virkelig lave noget lavt carb hurtigt brød i donuts ved hjælp af donutpanden. Du kan endda lave lave carb bageler ved hjælp af de cirkulære bageforme.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: