Kokosmør Paleo Pumpkin Mug Cake - Glutenfri

Kokosmør Paleo Pumpkin Mug Cake – Glutenfri

En lækker kokosmel paleo græskar krus kage det piske op på mindre end 2 minutter. Bland kun ingredienserne sammen i en lille kop og mikrobølgeovn!

Kan du tro, det er allerede september? Efterår vil være her i et par uger, så vi nyder det varme vejr, mens det stadig er her.

Jeg er lidt sen at få min første græskar opskrift op. Men bedre sent end aldrig. Jeg har allerede set nogle gode nye lavkarbopumpkinopskrifter, der bliver sendt.

En af de græskaropskrifter, jeg har lyst til at prøve, er fra Stacey at Beauty og The Foodie. Hun har nogle fantastiske opskrifter, som jeg har lyst til at prøve som denne salte bacon græskar bacon mock souffle.

Jeg har ikke haft meget tid til bagning. Så jeg regnede med at jeg ville lave en lækker kokosmælk paleo græskar krus kage. Det er lavet på mindre end to minutter og smager godt!

For at gøre denne krus kage paleo diæt venlig, brugte jeg et flydende stevia ekstrakt som sødemiddel. Stevia er stort set den eneste lavcarbohydridsødder tilladt på en paleodiet. Der er en debat om, hvorvidt nogle stevia-koncentrater er okay, da de behandles. SweetLeaf behandler dog stevia med rent, køligt vand, så jeg vil sige, at de flydende dråber er paleo.

Det er så latterligt nemt at lave denne lave karbon kokosmælk paleo græskar krus kage! Alt du skal gøre er at dumpe alle ingredienserne i en ramekin eller krus. Derefter koges det i mikrobølgeovnen i cirka et minut.

Du får en supersized muffin, der er stor nok til to portioner. Og det er superfyldning med kun 3,4 g netto kulhydrater! Så du kan gemme den anden halvdel til senere.

Min ven Melissa over på Jeg ånder Jeg er Hungry har et stort udvalg af lavcarbon kruskage opskrifter. Så tjek hendes websted for nogle mere hurtige og nemme bagning ideer. Faktisk blev denne kokosmælk paleo græskar krus kage inspireret af denne opskrift på Melissa's blog.

Hvis du vil gøre dette til en lille mini kage, skal du bare skære det i halvt for at lave to runder. Stak dem derefter med frosting i mellem og ovenpå. Det ville være let at lave en lille del af flødeost, der frostede som den, der blev brugt på disse græskar krydderier.

Forhåbentlig får jeg fået flere nye græskaropskrifter i løbet af den næste måned. Jeg har arbejdet på en grydefudge opskrift, så man kan blive sendt snart. For nogle andre gode lavkarbonpumpekopter kan du tjekke denne opskrift roundup.

Jeg er virkelig glad for at have denne kakao mel paleo græskar krus kage opskrift i min fil. Som mange af jer ved, vil jeg gerne flytte til en mere paleo diæt. At opgive ost er mit største problem. Jeg planlægger at eksperimentere med nødbaseret ost og se om det gør en god erstatning. Gudskelov, jeg har ikke en nødmåling allergi!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: